Compania de cosmetice BIO Laboratoire Gravier intră pe piaţa din România

Oradea - 16 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Laboratoire Gravier , producătorul francez de produse BIO, intră pe piața de produse cosmetice şi de îngrijire corporală din țara noastră. Sub sloganul „Alianța dintre ştiinţă şi natură”, Laboratoire Gravier oferă o gamă variată de produse BIO de îngrijire pentru păr, faţă, corp, dinţi, precum şi o gamă specială pentru bebeluşi.

Laboratoire Gravier

Laboratoire Gravier

Toate produsele Laboratoire Gravier au la bază ingrediente naturale și uleiuri esențiale pure, provenite din agricultura biologică.

Compania deţine certificări Nature & Progres, CosmeBIO și EcoCert pentru mărci precum Laboratoire Gravier, Rêve de Provence și Cosmo Naturel.

Produsele BIO Laboratoire Gravier conţin sute de ingrediente naturale

Încă de la înființare, din 1975, Laboratoire Gravier şi-a luat angajamentul să pătrundă în tainele mediului înconjurător şi să folosească cele mai avansate tehnologii ecologice pentru a extrage tot ce este mai bun în natură.

În prezent, specialiştii care lucrează în unitatea de producție ecologică Laboratoire Gravier, situată în Domazan, Franța, folosesc sute de ingrediente naturale BIO în compoziţia produselor.

Natura este secretul îngrijirii sănătoase

Produsele BIO Laboratoire Gravier conțin un mix de substanțe și extracte naturale renumite pentru proprietățile de curățare, regenerare, împrospătare şi îngrijire.

Politica Laboratoire Gravier exclude utilizarea ingredientelor nocive pentru organism: parafină, silicon, polietilenglicol, polipropilenglicol, ingrediente etoxilate, parabeni, fenoxietanol, coloranți, parfumuri sintetice, flatați, nitromoscuri etc. Compania aplică principii etice stricte, iar filosofia BIO reprezintă o garanție atât pentru sănătate, cât și pentru mediu.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www. labogravier .ro, care cuprinde 8 categorii de produse pentru acoperirea tuturor nevoilor: îngrijirea feţei, a corpului, a dinţilor şi a părului, produse care au la bază unt de karite, uleiuri esenţiale şi extracte de plante. Laboratoire Gravier a dezvoltat și o gamă specială pentru îngrijirea pielii delicate a bebeluşilor.

Despre Laboratoire Gravier

Cu o vechime de aproape 40 de ani pe piaţa de cosmeticeBIO, Laboratoire Gravier oferă în prezent peste 600 de produse.

Compania a fost înfiinţată în 1975 de Jean Gravier, un bancher din Franța care era pasionat de cultivarea plantelor şi beneficiile pe care le aduc acestea pielii şi organismului. Având încredere în calitatea produselor fabricate de el însuși, Gravier nu a renunțat la ideea că, într-o zi, lumea va conștientiza valoarea produselor naturale.

La ora actuală, produsele Laboratoire Gravier beneficiază de recunoaştere internaţională. Acestea se găsesc în numeroase magazine de produse cosmetice naturale din Japonia, Coreea de Sud, Canada, țările din nordul Europei și, mai nou, din România.

Labogravier.ro oferă numeroase beneficii firmelor interesate de distribuirea produselor Laboratoire Gravier şi doreşte să dezvolte parteneriate durabile cu societăţi care împărtăşesc aceleaşi principii ale comerţului echitabil şi protecţiei mediului. Scopul urmărit este să avem parte de cel mai sănătos mediu de cooperare.

 Este în natura noastră să dezvoltăm armonia verde!