Tabara de slabit de 4****, in Poiana Brasov, organizata de Centrul de fitness Ars Nova

Oradea - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport

Centrul de fitness Ars Nova din Oradea se alatura centrelor sportive care promoveaza un concept nou in tara noastra de petrecere a vacantei: Tabara de slabit. Vacanta poate reprezenta o oportunitate de a invata sa fim mai sanatosi si sa iubim natura. Asadar, in loc sa lenevim si eventual sa castigam kilograme in concediu, Ars Nova ne propune sa ne tonifiem si sa slabim, cu ajutorul unui program conceput de specialisti in sport , dieta si nutritie.

Ars Nova Tabara 2013

Ars Nova Tabara 2013

Adio kilograme acumulate dupa sarbatori

Tabara de slabit , cu durata de o saptamana, va fi organizata de Ars Nova la Hotel Piatra Mare, din Poiana Brasov. Perioada a fost special aleasa 14.01.2013- 20.01.2013, in primul rand pentru a-i ajuta pe participanti sa intre in forma dupa sarbatori si in al doilea rand pentru ca sunt sanse mari ca acestia sa se bucure de o vreme excelenta, cu zapada si peisaje de poveste.

Pentru ca exercitiile fizice dau rezultate spectaculoase impreuna cu o dieta corespunzatoare, meniul zilnic al participantilor la tabara va fi alcatuit de un medic nutritionist.

Sport, piscina, sauna si dieta supravegheta de nutritionist

Cei care vor sa participle la tabara de slabit organizata de Ars Nova trebuie sa isi doreasca sa fie mai sanatosi si dispusi sa a fi antrenati in diverse activitati epuizante, dar extrem de distractive.

Spre exemplu, instructorii specializati ii vor invita la o plimbare in stil nordic walking sau “mers nordic”.

Mersul a fost importat din Finlanda si presupune deplasarea folosind doua bete, asemanatoare celor de ski. Este considerat al doilea sport, dupa inot, care solicita cele mai multe grupe de muschi. Se poate practica pe orice fel de vreme, chiar si pe gheata.

O alta activitate distractiva, dar care va avea un efect benefic asupra siluetei este hula hoops. Participantii vor fi invitati sa se „inarmeze” cu cercuri si sa execute miscari circulare ale bazinului ce ii vor ajuta sa isi subtiezi talia si soldurile.

Cursul combinat de masterstretching si port de bras este inspirat din dans, balet, stretching, studiul posturii si din antrenamentele de fitness si aerobic. Dupa participarea la un astfel de curs, toata lumea va avea un tonus mai bun si va simti o stare de relaxare si satisfactie. Bonusuri pentru inscrieri pana in decembrie Persoanele care vor achita contravaloarea taberei - 1380 lei pana la data de 30 octombrie 2012 vor primi un abonament gratuit la Centrul de Fitness Ars Nova pentru luna noiembrie sau decembrie.

Pachetul include: cazare in camera dubla, la Hotel Piatra Mare ****, 3 mese / zi ( meniu recomandat de medic nutritionist), sauna, salina, piscine, sala fitness.

PROGRAM SPORTIV:

- aquagym

- aquazumba

- pilates

- fitball

- zumba

- hula hoops

- masterstretching & port de bras

- nordic walking

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

TEODORA LAZURAN

Tel: 0721-445587

IOANA PELE

Tel: 0743 677767

e-mail: contact@arsnova.ro

Despre Centrul de Fitness Ars Nova

Povestea Ars Nova incepe in 1998, cand, de 10 ori campioana a Romaniei la gimnastica ritmica, Teodora Lazuran, si-a propus sa creeze un spatiu dedicat copiilor, iubitorilor sportului in care sa obtina o stare de bine si de sanatate prin intermediul exercitiilor fizice.

La ora actuala, echipa Ars Nova este formata din profesionisti riguros selectionati. Astfel Centrul de Fitness Ars Nova asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos.