Cum suna NN?

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Din august 2009, doar pe site-ul NN, parintii gasesc primul jingle exploziv, care rimeaza perfect cu copilaria! Ei pot asculta, acum si aici, cum suna veselia.

Traim de mai bine de 4 ani intr-un univers dedicat copiilor, iar pentru a face lucrurile asa cum trebuie ne-am folosit de entuziasmul debordant ce ne-a coplesit din prima zi de activitate, ne-am permis sa reactivam copilul din noi. Tratam lucrurile cu o seriozitate copilareasca, dar autentica, iar tot ceea ce facem se intampla prin joc si buna dispozitie. Nici ludicul, nici buna dispozitie nu ne-au lipsit in vreun moment, dar pentru ca lucrurile bune si starile de bine trebuie neaparat impartasite, strigam si mai tare si invitam toti parintii pe NN, sa cantam asa cum le place si copiilor nostri sa o faca.

Pentru ca deja Comunitatea NN este una mare, dar si in continua crestere, Echipa NN s-a gandit ca ceea ce ii lipseste este un Imn al Comunitatii. Pentru realizarea acestuia primim sprijinul compozitorului si aranjorului Lucian Necula, caruia ii multumim. Pana la lansarea Imnului, in toamna acestui an, invitam toti parintii si copiii sa afle cum suna NN, propunandu-le, pentru inceput, un jingle. Acesta poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe site-ul nostru, iar apoi folosit drept sonerie pentru telefonul mobil.

Jingle NN se asculta, pe www.nou-nascuti.ro, cu inima de copil!

Despre Innovative Web Services

Site-ul www.nou-nascuti.ro este un site dedicat viitorilor parinti si parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani. In mai bine de 4 ani de existenta, NN a oferit continuu si constant, atat membrilor, cat si vizitatorilor, informatii de interes general sau particular, informatii utile si de actualitate. Informatiile sunt transmise beneficiarilor prin intermediul articolelor semnate de colaboratorii nostri, specialisti in mare parte, sau de persoane cu har si dragoste pentru copii, ceea ce ne-a adus mai aproape de comunitatea care, astfel, a crescut si continua sa creasca.

Adina Hrincu
Coordonator Proiect NN

Innovative Web Services
Tel./Fax: 021-224.69.22
Mobil: 0748.110.979
e-mail: adina.hrincu@nou-nascuti.ro
contact@nou-nascuti.ro