3 motive pentru care să încerci criolipoliza cooltech

BUCURESTI - 27 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă eşti în căutarea unei soluţii eficiente să scapi de depozitele încăpăţânate de grăsime de pe abdomen, şolduri, picioare, braţe, de sub fese sau de pe linia sutienului, cu siguranţă ai aflat de criogenare sau de criolipoliza cooltech . Te întrebi însă dacă această metodă ţi se potriveşte? Elena Varzaru, specialist Noblezza Beauty Clinique îţi dezvăluie 3 motive pentru care sa alegi criolipoliza cooltech.

criogenare

criogenare

Criolipoliza cooltech, cunoscuta si sub denuirea de criogenare, înlocuieşte lipoaspiraţia. Până nu demult atunci când voiai să slăbeşti în centimetri şi să scapi cu adevărat de straturile inestetice de grăsime, trebuia să apelezi la lipoaspiraţie,  o procedură chirurgicală, care vine la pachet cu anestezie generală, bisturiu, semne şi perioadă de recuperare. În 2018, nu mai ai nevoie de o operaţie estetică. Nu atâta vreme cât există criolipoliza cooltech,  care oferă aceleaşi rezultate, doar că fără riscuri şi complicaţii.

Criolipoliza cooltech elimină pernuţele de grăsime, care nu trec nici prin sport şi nici prin dietă. Criolipoliza cooltech nu este un tratament la care apelează doar persoanele cu probleme de greutate, ci şi cele care fac mult sport şi au un stil de viaţă foarte echilibrat. În plus, atât femeile, cât şi bărbaţii au recunoscut beneficiile Crio-cooltech. Sunt zone ale corpului, precum aripioarele sau genunchii, asupra cărora nu ai control şi pe care nu le poţi sculpta prin exerciţii fizice. Criolipoliza cooltech acţionează însă ţintit pe stratul adipos şi-l face să dispară.

Criolipoliza cooltech oferă rezultate pe care niciun aparat de remodelare corporală sau de criogenare nu le poate atinge. Noblezza e prima clinică, care a adus criolipoliza cooltech în România în urmă cu 4 ani. Tocmai de aceea, Noblezza e sinonimă cu criolipoliza cooltech Bucureşti. De atunci şi până acum, avem peste 5000 de şedinţe efectuate. Recordurile noastre sunt: 22 cm pierduţi în circumferinţa coapsei după 3 repetări de criogenare cooltech şi 9 cm în circumferinţa abdomenului după prima şedinţă. Aşadar, dacă respecţi indicaţiile terapeutului, care îţi personalizează programul de criogenare, ai toate şansele să îţi atingi obiectivele: să scazi măsuri la haine şi să pierzi în centimetri.