Acidul hialuronic – Solutia perfecta in lupta cu cearcanele

BUCURESTI - 24 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cearcanele sau „pungile” de sub ochi, asa cum le numeste majoritatea oamenilor, nu mai sunt de multa vreme o problema pentru persoanele care au descoperit tratamentul care face minuni: tratament cearcane cu acid hialuronic.

tratament cearcane

tratament cearcane

Pana in prezent, sute de vedete din intreaga lume, dar si mii de persoane obisnuite au apelat deja la macar un tratament anticearcane cu acid hialuronic si s-au declarat extrem de multumite de efectul pe care acesta il are asupra problemei estetice cu care se confrunta si pentru care nu au gasit o alta solutionare.

In ultimii ani, tratamentul cu acid hialuronic este extrem de cautat in randul persoanelor care isi doresc sa scape de aspectul inestetic al ridurilor si pungilor de sub ochi. Astfel, nu este de mirare ca la o simpla cautare pe google, precum acid hialuronic cearcane sau tratament cearcane cu acid hialuronic, zeci de rezultate indica numeroase clinici care au pus pe lista tratamentelor oferite, si interventiile cu acid hialuronic.

Specialistii recomanda ca persoanele interesate de eliminarea cearcanelor cu acid hialuronic sa fie atente in alegerea unei clinici care ofera acest tratament. Chiar daca acidul hialuronic nu prezinta riscuri mari de alergie, este important ca persoana care efectueaza interventia sa foloseasca un acid hialuronic certificat si sa cunoasca extrem de bine anatomia perioculara, pentru a evita complicatiile ce pot sa apara.

In Clinica de Dermatologie DR. Oana Spanu, tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic este efectuat de medicul dermatolog, de altfel, ca toate tratamentele realizate la nivelul clinicii. In cazul interventiilor cu acid hialuronic, metodele de injectare sunt minim invazive. Rezultatele de volumizare in urma tratamentelor sunt intotdeauna naturale, persistand pe intervale lungi de timp.

Pentru detalii referitoare la interventiile cu acid hialuronic, dar si detalii referitoare la alte tratamente, Clinica de Dermatologie DR. Oana Spanu pune la dispozitia publicului interesat numarul de telefon 0725 525 922, dar si adresa de e-mail contact@oanaspanu.ro, regasite si in sectiunea de contact a site-ului oanaspanu.ro.