Carti copii Usborne intr-o categorie dedicata pe universenciclopedic.ro

BUCURESTI - 2 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Editura Univers Enciclopedic, unul dintre cele mai mari magazine online de carti si dictionare din Romania, are acum pe site o categorie dedicata cu carti pentru copii din colectia Usborne. Mult indragita colectie cuprinde cele mai vandute carti ale editurii, fiind acum grupate intr-o singura categorie.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de client si a veni in intampinarea lui, Editura Univers Enciclopedic a introdus pe site o categorie dedicata cu carti pentru copii din colectia Usborne. Prin aceasta schimbare, editura spera sa usureze cat mai mult procesul de cumparare si sa ii ajute pe clienti sa identifice mult mai repede acele carti copii cautate. Pentru ca dintre toate celelalte edituri pentru copii colectia Usborne este cea mai bine vanduta, Editura Univers Enciclopedic a grupat toate cartile ce apartin acesteia si le-a afisat pe toate intr-o singura categorie.

Editura Univers Enciclopedic a luat fiinta in anul 1994, in Bucuresti. Cele cateva mii de titluri aparute acopera domenii variate: dictionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, psihologie, pedagogie, istorie, literatura, carti pentru copii si altele. Cartile pentru copii de la Univers Enciclopedic sunt cele mai populare si ofera micilor cititori cele mai frumoase povesti, devenite clasice, cuprinse in colectii inedite, care starnesc gustul pentru literatura si ii invata pe juniori sa depinda adevarate valori.

Colectia Usborne cuprinde carti captivante, inovatoare, accesibile pentru copii de toate varstele. Ele sunt gandite si scrise astfel incat sa raspunda nevoilor copiilor pentru fiecare varsta si etapa a vietii. Usborne este cea mai mare editura independenta pentru copii din Marea Britanie, cu o istorie de peste 40 de ani, disponibila in Romania prin Editura Univers Enciclopedic.

Cartile din binecunoscuta colectie Usborne pot fi gasite acum pe site-ul www.universenciclopedic.ro la categoria „Carti pentru copii”. In aceasta categorie se gaseste „Colectia Usborne”, care cuprinde peste 15 carti pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/carti-copii-usborne-intr-o-categorie-dedicata-pe-universenciclopedic-ro