Cashbook Amanet – beneficiile celor 3 locatii din Braila

BUCURESTI - 26 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Binecunoscuta agentie de amanet, Cashbook, care detine nu mai putin de 11 locatii in Bucuresti, se bucura de un real succes si in cele 3 agentii deschise in Braila.

amanet braila

amanet braila

La fel ca in toate celelalte locatii, si in agentiile amanet Braila clientii pot beneficia de o serie de avantaje ce le confera increderea ca au ales un amanet ce isi respecta clientii.

Printre beneficiile majore ale agentiei din Braila se afla posibilitatea de a amaneta o gama foarte larga de produse, de la telefoane mobile, ceasuri, laptopuri pana la sisteme audio, camere si aparate foto sau monitoare. De altfel, unul dintre cele mai folosite obiecte pentru amanetare in ultimii ani in Brailas-a dovedit a fi telefonul. Studiile au aratat ca mai mult de jumatate din braileni au folosit expresia “amanet telefoane Braila” in cautarile online, doar in ultimul an.

Un alt beneficiu de care acestia se pot bucura apeland la Cashbook Amanet este reprezentat de comisionul mic, de 0,5% pe zi, comision ce poate fi recalculabil in functie de data la care acestia aleg sa plateasca.

Fiind amplasate in cele mai circulate si populate zone, oamenii aflati in situatia de a avea nevoie urgenta de o suma mare de bani pot cauta pe internet “amanet Braila” pentru a afla mai multe detalii despre serviciile oferite si despre locatiile exacte ale agentiei. 

In toate agentiile dintara, Cashbook Amanet ofera si o serie de alte beneficii: garantie pentru produsele amanetate timp de 30 de zile, oferirea unui bon sau a unei facturi fiscale etc.

Asadar, cei ce sunt in cautarea unei solutii rapide, simple si discrete de a imprumuta bani pentru situatiile neprevazute, pot apela cu incredere la toate agentiile Cashbook atat dinBrailacat si din alte orase dintara. Mai multe informatii despre serviciile oferite si despre locatii sunt disponibile pe site-ul amanetonline.com.