Cashbook Amanet – Cel mai mic comision pentru serviciul de amanet Bucuresti

BUCURESTI - 13 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Mii de clienti bucuresteni se bucura anual de serviciile de amanetare avantajoase oferite de Cashbook, servicii caracterizate de cel mai mic comision, recalculabil in fiecare zi dupa primele 15 zile de la incheierea contractului.

amanet bucuresti

amanet bucuresti

Asa cum si-a obisnuit deja clientii de la bun inceput, Cashbook Amanet le ofera acestora posibilitatea de a amaneta numeroase tipuri de obiecte, garantand pentru perceperea celui mai mic comision pentru serviciul de amanet Bucuresti.

Astfel, atunci cand oamenii isi doresc sa se indrepte catre serviciile unui amanet Bucuresti, Cashbook vine in intampinarea acestora cu un comision de doar 0,5%, comision fix perceput in primele 15 zile de la incheierea contractului dintre cele 2 parti. Pe langa garantarea celui mai mic comision pentru serviciul de amanet Bucuresti, un alt avantaj oferit de Cashbook este comisionul recalculabil dupa primele 15 zile de la incheierea contractului de amanetare. In primele 15 zile clientilor le este perceput un  comision fix, urmand ca acestia sa beneficieze de comisionul recalculat în fiecare zi.

Serviciile de amanetare oferite de Cashbook sunt profesionale din toate punctele de vedere. Astfel, persoanele care au nevoie urgent de sume de bani in schimbul carora sunt dispusi sa amaneteze diverse obiecte, sunt asigurati ca serviciul de amanetare Cashbook le ofera garantia pastrarii acestor obiecte exact asa cum au fost aduse. Produsele aduse de clienti sunt pastrate pe toata perioada contractuala in cele mai bune conditii, pentru a evita orice posibila deteriorare. Pentru a asigura clientii asupra respectarii acestei promisiuni, acestia sunt rugati sa semneze pe sigiliul existent pe ambalajul fiecarui obiect primit in casele de amanet Cashbook. Mai mult decat atat, activitatea caselor de amanet Cashbook garanteaza intotdeauna confidentialitate clientilor care beneficiaza de serviciile de amanet.

In prezent, Cashbook isi desfasoara activitatea in peste 25 de locatii din Bucuresti si din alte orase ale tarii, avand in vedere o extindere a activitatii si in alte zone, pentru a fi cat cat mai aproape de actualii sau potentialii clienti. Pentru persoanele care nu pot ajunge in una din locatii, Cashbook pune la dispozitia acestora si serviciul de amanet la domiciliu. Detalii despre locatii, dar si despre acest nou serviciu, pot fi regasite cu usurinta pe amanetonline.com.