Cercei handmade - Peste 1000 de modele unice in colectia Mariana Jewellery

BUCURESTI - 10 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cunoastem importanta cerceilor ca simbol al elegantei supreme si stim ca se afla printre accesoriile preferate de femeile din lumea intreaga. Tocmai de aceea, Roxanne’s Jewellery & Giftware, mareste periodic numarul produselor disponibile in categoriile de pe site, colectia de cercei Mariana Jewellery ajungand anul acesta la peste 1000 de modele unice.

cercei handmade

cercei handmade

In universul bijuteriilor de pe roxannes.ro, iubitoarele de accesorii gasesc acum  categoria de cercei handmade by Mariana Jewellery, ce ofera peste 1000 de modele unice de cercei placati cu aur si cercei placati cu argint. Colectia pune la dispozitia pasionatelor de bijuterii handmade, modele de cercei foarte diversificate ce raspund tuturor preferintelor in materie de pietre, culori, placaje, dimensiuni si influente ale design-ului.

Design-ul pieselor realizate de Mariana atrage orice tip de femeie indiferent de varsta, bijuteriile sale adresandu-se atat femeilor tinere, exuberante, cat si doamnelor sofisticate, ce cauta sa-si evidentieze frumusetea naturala cu ajutorul unor bijuterii realmente speciale.

In general, colectiile Mariana Jewellery, sunt influentate de elemente din natura. Astfel, la fel ca toate celelalte categorii, colectia de cercei Mariana foloseste minerale naturale precum quartzul roz, aquamarinul, ametistul, quartzul clar, incolor, carnelianul, perla sau citrina pentru a revarsa energia pozitiva asupra celor care aleg sa poarte aceste bijuterii.

Denumirea de cercei handmade nu este doar o eticheta promotionala, fiecare bijuterie in parte fiind lucrata manual, la cele mai inalte standarde si folosindu-se materiale de cea mai buna calitate.

Colectia de cercei, precum si celelalte colectii de bijuterii Mariana pot fi oricand regasite pe site-ul oficial al brand-ului, roxannes.ro sau direct in showroom-ul din Baneasa Shopping City din Bucuresti. In ceea ce priveste comenzile inregistrate online, clientii au intotdeauna certitudinea ca primesc exact produsele prezentate in fotografiile realizate la nivel profesional, avand drept de autor si fiind executate special pentru fiecare articol in parte de pe site.