Descoperă MEZODOCTOR, tratamentul facial care schimbă calitatea pielii

BUCURESTI - 27 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Scapă de riduri, exces de sebum, cearcăne, culoare neuniformă, aspect tern şi încărcat şi redăi pielii fermitatea, vitalitatea, strălucirea şi nivelul optim de hidratare cu ajutorul noului tratament marca Noblezza. Mezodoctor este un tratament unic cu rezultate la fel de spectaculoase ca binecunoscuta mezoterapie , doar că fără ace.

mezoterapie virtuala

mezoterapie virtuala

Mezodoctor, noul program de skincare anti-aging şi de corectare a nevoilor pielii disponibil în clinica de pe str. Puţul lui Zamfir, nr. 63, este efectuat după un protocol unic made by Noblezza. Eficienţa tratamentului se datorează atât calităţii celor 6 game de cocktailuri ce sunt infuzate în piele, cât şi experţilor în estetică facială de la Noblezza Beauty Clinique, pregătiţi să personalizeze corect terapia în funcţie de nevoile tenului fiecărui pacient în parte.

O alternativă ultra-eficientă a injecţiilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică, Mezodoctor este un tratament de mezoterapie virtuală sau de mezoterapie fără ace. Având la bază o tehnologie germană de ultimă oră, Mezodoctor reuşeşte să introducă în dermul profund un cocktail de colagen, acid hialuronic, aminoacizi, peptide, retinol, vitamine, antioxidanţi şi ingrediente naturale benefice pielii (ovăz negru, extract de castan, de lemn dulce, de drojdie etc). Cocktailurile infuzate în piele nu conţin parfumuri, conservanţi, coloranţi, parabeni sau uleiuri minerale.

E timpul să uiţi de injectari, de ace, de durere sau de perioadă de recuperare. Mezodoctor nu te face să resimţi niciun disconfort, îţi permite să îţi reiei imediat activităţile zilnice, nu înroşeşte şi nu sensibiliează tenul.

Noua mezoterapie virtuală este tratamentul ideal dacă îţi doreşti o piele întinsă, fermă cu contur definit, efect de lifting instant, un ten echilibrat şi matifiat, un ten neted, cu riduri diminuate, un ten hidratat şi vitaminizat în profunzime, care străluceşte de sănătate, o soluţie pentru tenul tău sensibil.

Pentru mai multe detalii despre tratamentul Mezodoctor - mezoterapie fără ace, poti poti accesa site-ul noblezza.ro sau poti apela numerele de telefon puse la dispozitie de Noblezza: 0748 048 003 sau 0723 679 966.