Eosette.ro: top 3 cele mai comandate stickere 3d in anul 2017

BUCURESTI - 10 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Preferintele clientilor eosette.ro s-au indreptat in anul 2017 si catre categoria de stickere 3d prezenta pe site, lasandu-ne astfel posibilitatea de a face un top cu 3 stickere 3d preferate de acestia.

stickere 3d

stickere 3d

Pe site-ul eosette.ro clientii au regasit in 2017 unele dintre cele mai frumoase stickere 3d, astfel ca sute de familii au reusit deja sa dea o infatisare noua, creativa si mult mai personala diverselor spatii ale casei lor.

Stickerele 3d ii ajuta, in primul rand pe copii, sa se transpuna in noi spatii. Astfel, o lume de poveste a putut fi construita in doar cateva minute, in caminul fiecarei familii, cu doar un mic exercitiu de indemanare, mai exact aplicarea stickerelor, care pe langa faptul ca este foarte usoara, poate fi si distractiva daca implica si o mana de ajutor din partea juniorilor.

Printre stickerele decorative preferate de clientii eosette.ro in anul 2017, s-a aflat o mare parte din produsele creative regasite in categoria de stickere perete 3d. Trei dintre modelele de stickere decorative 3d insa, au fost in topul preferintelor persoanelor care au vrut sa schimbe aspectul locuintei lor, printr-o metoda usoara, accesibila si creativa.

Primul in topul celor 3 stickere 3d preferate de clientii eosette.ro in anul 2017, a fost stickerul Fluturi 3d. Setul de 12 fluturi 3d, de marimi diferite, este disponibil pe culori precum: verde, galben, albastru, rosu, roz, alb, mov, ultimele 3 culori fiind variantele preferate de clientii care au ales sa aduca natura in sanul caminului lor prin intermediul acestui sticker.

Clientii eosette.ro au plasat in top 3 si modelul de sticker 3d pentru copii cu Planete si stickerul 3d cu Dinozauri. Ambele modele provoaca imaginatia micutilor, hranindu-le creativitatea si curiozitatile specifice varstei.

In 2018, Eosette.ro isi propune sa intampine clientii cu produse mereu noi, diverse si de calitate. Feedback-ul pozitiv al clientilor nostri ne directioneaza intotdeauna catre improspatarea stocurilor din magazinul nostru online. Te provocam sa-ti amenajezi locuinta, simplu, usor si cu costuri infime, chiar acum, cu ajutorul Eosette.ro!