Infrumuseteaza aspectul bucatariei cu preturi incepand de la 35 ron

BUCURESTI - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Descopera produsele din noile colectii Eosette si schimba total aspectul bucatariei cu ajutorul unor stickere de efect, la preturi accesibile. Stickerele decorative sunt unele dintre cele mai apreciate produse Eosette, iar acum regasesti pe site stickere pentru bucatarie cu preturi incepand de la doar 35 ron.

stickere bucatarie

stickere bucatarie

Colectiile de stickere Eosette te ajuta sa aduci un suflu proaspat oricarei incaperi din locuinta ta, rapid, usor si implicand costuri foarte mici. Daca ceea ce iti doresti este sa aduci un plus de creativitate bucatariei tale, poti alege acum din gama de stickere bucatarie regasita pe eosette.ro, modele variate cu un design atragator, care incep de la doar 35 ron.

Culori si tematici variate asteapta sa fie descoperite printre modelele de stickere perete bucatarie prezente pe site-ul eosette.ro. Transforma gatitul intr-o activitate relaxanta, amenajand acest spatiu pe gustul tau. Daca esti iubitor de cafea sau te inspira si iti aduc un vibe bun citatele motivationale, bucura-te de oricare dintre acestea, aplicand un sticker bucatarie.

Stickerele pot fi aplicate repede, fara prea multe batai de cap. Ele pot fi lipite usor pe suprafetele uscate, netede si curate, iar ceea ce este cel mai important, pot fi detasabile, ceea ce iti lasa posobilitatea de a le muta atunci cand este necesar. Cu un minim efort, ele pot fi indepartate foarte rapid de pe locul initial, fara a deteriora spatiul pe care au fost aplicate, lasand in urma reziduuri lipicioase. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta modului de aplicare, pe site regasesti mereu ghidul cu pasii care trebuie urmati pentru ca procesul de lipire al stickerelor sa decurga perfect.

Produsele din categoria de stickere bucatarie , precum si stickerele destinate alor tipuri de incaperi, pot fi comandate online foarte usor, fiind livrate in scurt timp de la plasarea comenzii.

Costurile pe care le implica redecorarea cu ajutorul stickerelor decorative sunt din cele mai scazute, astfel ca daca alegi aceasta metoda, poti fi sigur ca ti-ai personalizat locuinta simplu, rapid si convenabil.