Mezoterapie fără ace? Da, la Noblezza Beauty Clinique.

BUCURESTI - 27 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă îţi place să fii la curent cu noutăţile din industria de beauty, atunci mai mult ca sigur că ştii despre mezoterapie şi despre beneficiile ei uluitoare pentru piele. Totuşi, dacă ţi-e teamă de ace, posibil să fi evitat această procedură, care presupune injectarea unor vitamine, minerale şi aminoacizi direct în piele. Vestea bună este că la Noblezza Beauty Clinique, te poţi bucura de aceleaşi rezultate graţie MEZODOCTOR, o formă avansată de mezoterapie fără ace, fără durere şi fără perioadă de recuperare. Mai exact, MEZODOCTOR este o mezoterapie virtuală.

Cele mai eficiente tratamente mezoterapie la Noblezza Beauty Clinique

Cele mai eficiente tratamente mezoterapie la Noblezza Beauty Clinique

Cu 20 de ani experienţă în cosmetică medicală şi terapii alternative, Laura Busuioc, specialist în estetică facială la Noblezza Beauty Clinique  îţi explică cum funcţionează MEZOCTOR şi la ce rezultate să te aştepţi.

Ce este MEZODOCTOR, mezoterapie virtuala?

O alternativă ultra-eficientă a injecţiilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică, MEZODOCTOR este un tratament de mezoterapie virtuală sau de mezoterapie fara ace. Având la bază o tehnologie germană de ultimă oră, MEZODOCTOR reuşeşte să introducă în dermul profund un cocktail de colagen, acid hialuronic, aminoacizi, peptide, retinol, vitamine, antioxidanţi şi ingrediente naturale benefice pielii (ovăz negru, extract de castan, de lemn dulce, de drojdie etc). Cocktailurile infuzate în piele nu conţin parfumuri, conservanţi, coloranţi, parabeni sau uleiuri minerale. 

La ce rezultate să te aştepţi de la mezoterapie virtuală?

Deoarece la Noblezza, punem enorm de mult accent pe personalizarea tratamentelor de mezoterapie fără ace, şi rezultatele sunt pe măsură: piele întinsă, fermă, cu contur definit; ten echilibrat si matifiat; ten neted cu riduri diminuate; ten hidratat şi vitaminizat in profunzime, care străluceşte de sănătate; culoare uniformă a pielii;un tratament potrivit pentru tenul tau sensibil, cu efect calmant; efect de lifting instant 

Cine are nevoie de mezoterapie virtuală?

Oricine visează la o piele hidratată, luminoasă, cu aspect fresh.

Dacă vrei să atenuezi efectul ridurilor, să scapi de excesul de sebum sau de cearcăne şi să tratezi lipsa de fermitate sau de stălucire a pielii, e timpul pentru mezoterapie virtuală. În funcţie de fiecare problemă a tenului, specialistul Noblezza va decide care dintre cele 6 game de cocktailuri ce vor fi introduse în piele ţi se potriveşte.

Mezoterapie fără ace: principalele avantaje

În 2018, nu mai credem că un tratament trebuie să doară ca să fie eficient. Există alternative, aşa cum e MEZODOCTOR. Nu doar că nu resimţi durere sau disconfort, dar mezoterapia fără ace este şi foarte relaxantă.

După un tratament, te poţi întoarce la acţivităţile zilnice, nu trebuie să te izolezi în casă, aşa cum se întâmplă după o şedinţă de mezoterapie clasică.

Rezultatele se văd de la primul tratament. Pentru un ten perfect, e nevoie însă de un program personalizat, care schimbă calitatea şi structura pielii.

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro