Nemernici Necesari – 2 volume de dragoste de succes

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Andra Zelinski, scriitoarea romanca cunoscuta sub numele de Andra Fara Zahar, pune la dispozitia cititorilor sai acum pe site ambele volume ale indragitei carti „ Nemernici Necesari ”.

Andra Zelinski, scriitoarea romanca cunoscuta sub numele de Andra Fara Zahar, pune la dispozitia cititorilor sai acum pe site ambele volume ale indragitei carti „Nemernici Necesari”.

 

            In urma succesului inregistrat de primul sau volum, „Nemernici Necesari”, Andra Zelinski l-a lansat si pe al doilea, acesta purtand acelasi nume. Ambele volume „Nemernici Necesari” se gasesc acum pe site-ul oficial andrafarazahar.ro si pot fi comandate sub forma de pachet nemernici necesari la un pret special.

 

            Daca primul volum este despre Clara, femeia care a trait mult si poarta urmele trecutului si despre Alexandru, barbatul in sufletul caruia inca se afla femei ce nu mai sunt prezente, si despre intalnirea lor intamplatoare, cel de-al doilea volum dezvaluie in mod treptat secretele relatiei lor si totodata introduce personaje noi, printre care si prietenii Clarei, acestea reprezentand tipologii diferite de oameni.

 

            Cartile sunt adresate celor care au iubit sau inca iubesc pe cineva care nu mai ia parte la viata lor, celor care vor sa cunoasca povestea de dragoste din doua perspective, atat a barbatului, cat si a femeii. De asemenea, volumele sunt recomandate celor care vor sa obtina raspunsuri si celor carora vor sa se cunoasca mai bine

 

            Peste 4000 de oameni au citit cartile Andrei Zelinski, iar succesul acestora cel mai mult este dat de reactiile pozitive din partea cititorilor, care sunt atat femei, cat si barbati. „Ma regasesc in cartea ta, mi-am gasit modul de gandire si o parte din sufletul meu. Dupa ce am citit  mai bine de jumatate, s-au legat atat de multe lucruri in mintea mea si am inteles ce inseamna sa tii cont de principiile pe care le ai, cat inseamna sa iti asumi tot ceea ce faci...” a fost reactia sincera din partea unei fane pe care autoarea a primit-o chiar pe contul sau personal de Instagram. Reactiile sunt la fel de pozitive si din partea barbatilor: „Recomand oricui. De ce oricui? Pentru ca toti iubim sau am iubit in trecut. Pentru ca toti am fost cel care a iubit sau cel care a fost iubit. Adica am avut parte de nemernici, dar am si fost nemernici pentru altii. Iar asta se repeta si se va repeta intotdeauna. Dupa ce am citit cartea, sunt mai impacat cu un refuz...” a spus unul dintre fanii autoarei.