Paste Plasmon: alegera ideala pentru alimentatia bebelusilor

BUCURESTI - 5 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca in zilele noastre se pune din ce in ce mai mult accentul pe alimentatia sanatoasa a bebelusilor, parintii au inceput sa caute produse de acest gen atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online. Astfel, brandul Plasmon ce ofera o gama variata de produse alimentare pentru nou nascuti, a devenit foarte cunoscut in acest domeniu.

Paste Plasmon

Paste Plasmon

Prezent si pe site-ul pravalialuibebe.ro, renumitul brand Plasmon, este cunoscut ca fiind cel mai apreciat de parintii ce au grija ca alimentatia celor mici sa se bazeze pe produse de calitate. Pentru ca acum se pune accentul pe diversificarea cat mai timpurie a alimentatiei, produsele precum paste bebelusi Plasmon si-au gasit deja locul in alimentatia copiilor.

Gama de paste Plasmon a fost conceputa special pentru copii de varste cat mai fragede, fiind fabricate dintr-un soi de grau moale, care le face ideale pentru primii dintisori si ii incurajeaza pe copii sa mestece. Pastele Plasmon pentru bebelusi sunt imbogatite cu fier, calciu si vitamine esentiale pentru cresterea echilibrata a acestora. Fiind obtinute din faini atent selectionate si bine controlate, din grau cultivat dupa reguli stricte in cele mai bune conditii, pastele Plasmon nu contin coloranti si conservanti artificiali, un aspect esential pentru o alimentatie corecta si sanatoasa a bebelusilor. Pe site mai exista si alte tipuri de paste concepute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur pentru a face mai usoara trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari.

Pe site-ul pravalialuibebe.ro, cei interesati pot descoperi o gama intreaga de produse Plasmon dedicate in totalitate nou nascutilor, de la paste, biscuiti si cereale, la piureuri, lapte praf si sosuri. Desi pana in prezent cele mai multe cautari ale romanilor in mediul online s-au remarcat pe “plasmon paste” si pe “plasmon biscuiti”, produsele Plasmon mai putin cunocute vin din urma, fiind din ce in ce mai achizitionate de tinerii parinti.

 

Pentru mai multe informatii si pentru a descoperi toate gamele de produse, parintii sunt invitati sa le descopere pe pravalialuibebe.ro. De asemenea, persoanele interesate pot apela numarul de telefon 0371315952, 0723 508 886 sau pot trimite un e-mail la adresa comenzi@eurobrandstrading.ro.