Peste 20 de modele elegante de genti piele naturala pe Adona.ro

BUCURESTI - 18 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cunoscutul brand de genti si accesorii pentru femei si barbati, Adona.ro, dispune de peste 20 de modele de genti piele naturala pe site, in categoria de genti dama.

Adona.ro - magazinul online ce ofera cea mai variata gama de genti piele naturala.

Adona.ro - magazinul online ce ofera cea mai variata gama de genti piele naturala.

Stiind ca femeile iubesc produsele de tip genti piele naturala, magazinul online, Adona.ro, le pune acestora la dispozitie cele mai elegante si de calitate genti, ideale in principal pentru zilele de munca.

Punand pret pe calitatea produselor oferite, brand-ul Adona.ro aduce diversitate la o calitate exceptionala in subcategoria genti piele naturala. Modele regasite aici sunt extrem de elegante, potivite in principal pentru tinutele office de birou. Desi in principal, culorile predominante sunt cele inchise precum negru, maro sau bluemarin, clientele ce prefera nuantele mai deschise pot alege de pe site o geanta piele naturala intr-o culoare pastelata cum ar fi roz pal, bej sau gri deschis.

Totodata, marimea acestor modele de genti difera, ceea ce le confera o versatilitate si mai mare. Pentru zilele incarcate, clientele pot alege genti de dimensiuni mari din piele naturala moale, placuta la atingere sau genti de dimenisuni mici si medii pentru ziele mai relaxate in care transporta doar strictul necesar.

De altfel, pentru doamnele si domnisoarele care adopta in general un stil vestimentar ceva mai relaxat, pe site exista si subcategoria simpla de genti dama unde pot regasi genti casual mai putin elegante, dar si subcategoria rucsacuri dama, de unde isi pot alege cele mai la moda rucsacuri ale sezonului.

Ca si pana acum, Adona.ro asigura transportul gratuit oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii, asigurand livrarea unor produse identice cu pozele de prezentare de pe site. Mai mult, comenzile se plaseaza simplu direct pe site, urmand ca pachetul sa soseasca la destinatie in maxim doua zile lucratoare. Pentru detalii suplimentare, ce nu se regasesc pe site, cei interesati sunt invitati sa trimita un mail la adresa: contact@adona.ro sau sa apeleze numarul de telefon: 0800 475 347.