Produsele Plasmon: prietenele bebelusului tau

BUCURESTI - 16 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca importator oficial al produselor Plasmon , site-ul pravalialuibebe.ro pune la dispozitia clientilor o gama varianta de produse marca Plasmon, produse desinate alimentatiei bebelusilor.

plasmon

plasmon

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor parintilor moderni din ziua de azi, pravalialuibebe.ro le ofera acestora posibilitatea de a-i hrani pe cei mici in mod corespunzator, fara coloranti, conservanti artificiali sau zahar in exces. Produse Plasmon precum paste, biscuiti, cereale si alte asemenea indeplinesc toate aceste conditii si multe altele in plus.

Vizitatorii site-ului pot gasi foarte simplu si rapid produsele Plasmon pe site, acesta fiind inpartite pe categorii. De asemnea, pentru fiecare produs in pare exista informatii referitoare la continut – lista ingredientelor, aportul de vitamine pe care il aduc celor mici, dar si sugestii pentru preparare si servire.

Ceea ce face produsele Plasmon ideale pentru alimentatia bebelusilor este lipsa conservantilor si colorantilor artificiali, cantitatile mici de zahar folosite, ingredientele atent cultivate si selectionate, departe de surse de poluare, dar si aportul de vitamine adus celor mici. De asemenea, exista produse Plasmon special  concepute pentru bebelusii cu intorelanta la gluten ce pot fi introduse in alimentatia acestora inca de la varste foarte fragede.

Vizitatorii site-ului pravalialuibebe.ro pot alege din numeroase branduri de produse alimentare pentru bebelusi, insa brandul Plasmon s-a facut remarcat in randul parintilor interesati de alimentatia copiilor. Categoria pentru care acestia au manifestat cel mai mare interes au fost biscuitii Plasmon, fiind totodata si favoritii nou nascutilor.

Clientii fideli sunt deja familiarizati cu modalitatea de a plasa o comanda si cu livrarea, insa cei noi trebuie sa stie ca procesul este unul foarte simplu si rapid, iar pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit. De asemnea, pentru informatii suplimentare sau orice nelamurire, in categoria Contact de pe site, acestia au la dispozitie numerele de telefon 0371315952, 0723 508 886 si adresa de e-mail comenzi@eurobrandstrading.ro.

Taguri: plasmon