Serviciu nou pentru bucuresteni: amanet la domiciliu

BUCURESTI - 31 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Am dezvoltat serviciul de amanet online pentru a intampina nevoia oamenilor de a obtine rapid si in siguranta un imprumut, reprezentand contravaloarea obiectelor lor. Persoanele ocupate sau care nu isi doresc sa se deplaseze la sediul nostru fizic pot incarca online pozele cu obiectele pe care vor sa le amaneteze.

amanet la domiciliu

Am dezvoltat serviciul de amanet la domiciliu in urma cerintelor publicului nostru. Desi nu multa lume vorbeste despre amanet domiciliu sau amanet clasic, cert este ca foarte multe persoane sunt clienti ai acestui tip de serviciu.

Amanetonline.com ofera publicului posibilitatea de a beneficia intr-un timp foarte scurt de amanetare. Accesand site-ul nostru, 3 pasi simpli sunt tot ceea ce trebuie facut pentru ca o echipa Amanetonline.com sa vina si sa ridice lucrul sau lucrurile pe care proprietarul vrea sa le amaneteze.

Clientii ne pot contacta la telefon sau pe WhatsApp la numarul 0720.444.000 sau pot completa formularul disponibil pe platforma noastra amanet online la domiciliu. Un operator Amanetonline.com va va contacta inapoi pentru a stabili daca obiectele se califica pentru a fi amanetate si care este suma aproximativa pe care o veti primi.In caz afirmativ, in cel mai scurt timp un membru al echipei noastre se va deplasa la domiciliul solictantului pentru a incheia contractul, pentru a ridica obiectul in conditii de maxima siguranta si pentru a oferi suma de imprumut.

Serviciul Amanenonline.com este disponibil momentan doar in Bucuresti. Obiectele care se preteaza pentru a obtine un imprumut sunt: telefoane, laptopuri, tablete, electronice foto sau video, televizoare, plasme, ceasuri si nu numai.

Pentru aproximarea imprumutului, pozele pot fi incarcate direct in platforma, pe site, prin intermediul formularului de contact despre care mentionam mai sus.

Principalele beneficii ale serviciului exclusivist oferit de Amanetonline.com sunt ca evaluarea poate avea loc la distanta si ca beneficiarul primeste banii pe loc, la el acasa. Toata procedura de amanetare este 100% sigura si legala si se bucura de mare succes in Bucuresti, precum si de o cerere in orasele mari din tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/serviciu-nou-pentru-bucuresteni-amanet-la-domiciliu