Top 3 cele mai comandate portofele barbati de pe adona.ro

BUCURESTI - 29 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unul dintre cele mai apreciate magazine online de accesorii pentru femei si barbati, Adona.ro, a inregistrat un volum mai mare de vanzari in luna aprilie in categoria portofele barbati , comparativ cu perioada de inceput a anului.

Datorita faptului ca in luna aprilie au fost o serie de sarbatori importante cu ocazia carora oamenii au oferit cadouri, Adona.ro a inregistrat vanzari crescute atat in ceea ce priveste produsele pentru femei – genti, rucsacuri sau ceasuri dama, cat mai ales in categoria portofele barbati, trei dintre modele evidentiindu-se in mod special.

Cu ocazia sarbatorilor de Paste si a Floriilor, femeile au comandat de pe site-ul adona.ro cadouri pentru parteneri, tati sau rude. Portofelul de barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB330 s-a aflat pe primul loc in topul preferintelor clientelor Adona datorita elegantei si a compartimntelor bine gandite. Acest portofel barbati, fiind confectionat din piele naturala de calitate, este usor de purtat si de asortat tinutelor office sau casual.

Pe locul doi in top, se regaseste un model portofel barbati intr-o nuanta mai deschisa - portofel barbati GPB554-Bleumarin. Acesta este potrivit pentru barbatii ce adopta un stil discret si elegant. Datorita compartimentarii spatioase, care permite controlarea cu usurinta a actelor si a banilor, dar si datorita designului, acesta a reprezentat o alegere inspirata pentru cadourile din de Sf. Gheorghe sau de Florii.

Ultimul loc in top ii revine portofelului de barbati din piele naturala Pierre Cardin GPB365. Disponibil atat pe negru cat si pe maro, acesta s-a aflat in preferintele clientelor datorita formei subtiri si discrete ce il face perfect pentru a fi purtat zilnic in buzunarul sacoului sau al pantalonilor.

Oricine isi doreste sa ofere cadouri inedite si practice persoanelor dragi, poate descoperi mai multe idei pe adona.ro unde au la disozitie modele deosebite. Pentru mai multe detalii, publicul are la dispozitie adresa de e-mail vanzari@adona.ro, dar si numarul de telefon 0727 239 399.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/top-3-cele-mai-comandate-portofele-barbati-de-pe-adona-ro