Tratamentele ieftine în salone suspecte, un risc pe care (nu) ţi-l asumi

BUCURESTI - 7 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Fie că vorbim despre remodelare corporală, epilare definitivă sau skincare, siguranţa pacienţilor trebuie să fie pe primul loc alături de rezultate de top. Preţurile ieftine îi tentează pe mulţi dintre noi să uite de această regulă, în speranţa că nu li se poate întâmpla tocmai lor ceva rău. Aparatele fake, lipsa de experienţă a terapeuţilor, nerespectarea protocoalelor oficiale de tratament pentru a face economie ne pot costa mult mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată.

Andreea Suciu, Manager General Noblezza, dezvăluie ce riscăm să ni se întâmple. Un lucru este sigur, apeland la specialistii nostri, tratamentele precum mezoterpie fara ace, vela-shape, crio-cooltech sau hydrafacial vor avea rezultatele dorite.

Cel mai fericit caz este să apelezi la astfel de tratamente în locuri îndoielnice şi singurul rău care să ţi se întâmple să fie că nu ai rezultate şi să pierzi bani şi timp. Se poate însă mult mai rău de atât. Ne vin paciente din alte „clinici” cu arsuri de la epilare definitivă, cu degerături şi necroze de la criolipoliză, cu pigmentări ale feţei, cu vase sparte, cu cicatrici post-acneice cauzate de extracţii agresive, neadecvate. Ni se plâng că au rămas cu deformări/găuri în ţesut de la criolipoliză sau că tenul le-a fost dezechilibrat fără a fi tratată problema iniţială printr-un tratament de mezoterapie virtuala ce nu a fost realizat corespunzator (De exemplu, un ten gras, acneic devine foarte uscat, dar acneea nu dispare).

Dramele, dar şi imposibilitatea de a obţine rezultatele dorite pornesc de la:  Un diagnostic greşit care duce la un tratament nepotrivit; lipsa de experienţă a terapeuţilor, care nu ţin cont de contraindicaţiile unui tratament ceea ce duce inevitabil la reacţii adverse şi afectarea stării de sănătate; aparate nesigure, copii ale tehnologiilor originale, produse în China, Coreea etc. Mare atentie la oxigenul hiperbaric care nu e Intraceuticals, criolipoliza care nu e Crio-cooltech sau Zeltiq, aparatele care fac epilare laser, dar nu sunt medicale, aparatele care sustin ca folosesc tehnologia Vela Shape, dar nu sunt produse de Sineron Candela.

Orice clinică serioasă, aşa cum e şi Noblezza, atunci când investeşte cu adevărat în aparatură medicală de top, sigură şi aprobată FDA, va lucra exclusiv cu specialişti cu experienţă, capabili să facă o diagnoză corectă, să stabilească un plan de tratament şi să facă echipă cu pacienţii.

În locurile dubioase, tratamentele ieftine se fac pe bandă rulantă, nimeni nu îţi analizează problema înainte, nimeni nu te consiliază cum să te îngrijeşti acasă.

Neavând trainingurile făcute, dar şi presaţi să facă profit maxim, terapeuţii combină în acelaşi timp criolipoliza cu infraroşu (o mare greşeală!), nu respectă timpul de acţiune al criolipolizei (în loc să dureze 70 de minute, durează 30), folosesc fiolele de vitamina A sau C din farmacie pe post de mezoterapie, înlocuiesc fiolele originale Intraceuticals cu unele cu ser normal din farmacie, folosesc alte şerveţele de criolipoliză decât cele create de producător...şi iată cum eşti pus în mare pericol.

Nu vă lăsaţi păcăliţi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/tratamentele-ieftine-in-salone-suspecte-un-risc-pe-care-nu-ti-l-asumi