Universenciclopedic.ro are acum o noua categorie - cosmetice bio

BUCURESTI - 21 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din toamna acestui an, oferta produselor de pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic este si mai diversificata, adaugandu-se categoriilor de carti pentru toate varstele si jucarii, o colectie ampla de cosmetice bio .

cosmetice bio

cosmetice bio

Pentru ca suntem mereu atenti la dorintele publicului si cererea din piata pentru domeniul online, din aceasta toamna, pe site-ul universenciclopedic.ro, am introdus o noua categorie. Colectia de cosmetice bio este menita sa satisfaca mai ales nevoile publicului feminin, care, in ultima vreme,  se indreapta din ce in ce mai mult catre folosirea unor cosmetice naturale.

Ultima sectiune introdusa pe site pune spre vanzare produse bio din categorii precum: ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, machiaj, igiena personala, ingrijirea parului, mama si copilul, detergenti. Categoria nu este destinata exclusiv publicului feminin, cuprinzand printre numeroasele produse si cosmetice bio adresate barbatilor.

Alaturi de ofertele regasite in toate categoriile de pe site, care aduc discounturi considerabile, ne place sa ne surprindem publicul in permanenta cu noutati. Asadar, de la recenta lansare a acesteia, categoria de cosmetice bio a strans deja peste 800 de produse, de care publicul este doar la o comanda distanta. Doar in ultimele 2 saptamani, in categoria de cosmetice bio au aparut peste 60 de produse noi.

Printre producatorii cosmeticelor bio, ce pot fi comandate cu usurinta pe site-ul universenciclopedic.ro, se afla: Lavera, Zuii Organic, Eco Cosmetics, Akoma Skincare, Biobaza, Weleda, Rampal Natour, Organic Shop, Najel, Little Siberica, Dr. Konopka.

In aceasta perioada a anului, clientii care plaseaza o comanda pe site, pot beneficia de cosmetice bio cu preturi reduse de pana la 50%. De reduceri considerabile, beneficiaza in aceasta perioada, nu doar produsele din categoria de cosmetice bio, ci toate categoriile de produse prezente pe site-ul universenciclopedic.ro.

Este important sa amintim publicului nostru ca transportul gratuit pentru comenzi mai mari de 29 ron ramane in continuare un beneficiu pe care il oferim in semn de recunostinta pentru fidelitatea dovedita. 

Taguri: cosmetice bio