Adona.ro, de 2 ani partener de incredere B2B

BUCURESTI - 20 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din 3 ani de cand ne-am lansat pe piata online de genti si accesorii din Romania, ultimii 2 ani ne-au adus si reputatia de partener de incredere Business To Business. Peste 10 companii mari si foarte mari aleg produsele Adona etichetate cu simbolul Potrivit pentru cadou.

idei cadouri

idei cadouri

O corporatie, o firma sau o agentie de renume isi doreste de fiecare data sa isi motiveze si sa isi rasplateasca angajatii pentru activitate. Relatia cu partenerii si colaboratorii este, de asemenea, importanta. Cu ocazia sarbatorilor oficiale si interne, branduri cunoscute din sau care activeaza in tara noastra aleg sa comande cadouri femei si cadouri barbati pentru angajatii sau partenerii lor. Adona are deja un astfel de public fidelizat, care ne aduce un plus de credit intr-un mediu comercial atat de competititv.

Ne bucuram sa putem raspunde cererii clientilor nostri cu oferte corporate custom avantajoase. Decizia de a introduce pe site categoria Idei Cadouri a venit ca o consecinta a cererii. Astazi, dupa 2 ani de cand am introdus serviciile B2B, momentele esentiale din an, care sunt de obicei marcate prin oferirea darurilor, ne gasesc pregatiti cu stocuri suplimentare si produse noi.

Categoria Idei Cadouri reuneste produse si seturi de produse de calitate superioara, ambalate in cutii originale cu un aspect foarte placut. Cadourile propuse de Adona.ro au calitatea de a putea fi oferite direct in ambalajul lor, fara a necesita mari eforturi suplimentare de impachetare.

Gama de produse destinate cadourilor sunt selectionate de noi, in baza cererii si feedback-ului clientilor fideli, iar printre ele se numara portofele dama, ceasuri dama, set cadou dama, portofele barbati, ceasuri barbati, set cadou barbati, curele barbati.

Am obtinut un vot  de incredere elementar al publicului gratie selectiei riguroase a furnizorilor Adona. Produsele de pe site-ul nostru sunt confectionate in Europa. Va invitam sa vizionati oferta B2B pe Adona.ro sa gasiti cele mai bune si practice idei de cadouri!