Colectia de toamna Ioana Preda prezenta la Cloud No 9 Pop Up Store pe 7 Octombrie

BUCURESTI - 5 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brandul de bijuterii din argint, Ioana Preda, va fi prezent in acest weekend la targul Cloud No 9 Pop Up Store, unde peste 50 de designeri romani vor incanta pasionatele de fashion cu noile colectii toamna-iarna ’17-’18 ce urmaresc tendintele acestui sezon.

bijuterii argint

bijuterii argint

Noile modele de bijuterii argint din colectia de toamna a brandului Ioana Preda vor incanta privirile iubitoarelor de bijuterii pe 7 si 8 Octombrie la editia de toamna a targului dedicat designerilor romani Cloud No 9 Pop Up Store – Yellow is the spirit. Alaturi de colectiile de toamna ale celor mai influente nume din fashion-ul romanesc, colectia de bijuterii argint Ioana Preda va surprinde din nou prin creativitatea modelelor si calitatea fiecarei bijuterii in parte.

Gama de accesorii expusa la targul din acest weekend contine cele mai noi modele de bijuterii de argint din colectiile de inele, cercei, bratari si coliere regasite pe site si in showroom-ul Ioana Preda de pe Bd. Regina Maria nr. 23. Preturi speciale si modele in exclusivitate de bijuterii vor astepta sa fie descoperite la targul din acest weekend.

Locatia in care targul din 7 si 8 Octombrie va avea loc este The Ark, regasita pe strada Uranus 150 din Bucuresti, iar pentru accesul in cadrul acestui eveniment se va percepe o taxa de 10 lei. In ambele zile programul de acces se va face intre orele 11:00 - 20:00.

Editia din aceasta toamna a Cloud No 9 nu este prima la care brandul Ioana Preda a ales sa expuna colectiile de bijuterii, acesta fiind prezent la majoritatea editiilor anterioare ale targului. Atat stilul minimalist al bijuteriilor din colectiile de cercei, inele, bratari si coliere, cat si bijuteriile statement au fost extrem de apreciate de iubitoarele de fashion prezente la editiile anterioare ale targului, motiv pentru care fiecare eveniment viitor este un prilej de a incanta si mai multe priviri cu noi colectii de bijuterii din argint.