Cum scapi de părul nedorit de pe corp vara

BUCURESTI - 13 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vara, mai mult ca niciodată devine o corvoadă să te razi cu lama la câteva zile, dacă nu zi de zi. Despre epilarea cu ceară şi bubiţele şi iritaţiile pe care le provoacă nici nu ştiu dacă mai are sens să pomenim. Iar cremele depilatoare nu sunt nici ele o variantă de luat în calcul. Dincolo de mirosul neplăcut, nu îndepărtează părul în totalitate, iar peste scurt timp trebuie să o iei de la capăt.

Cum scapi de părul nedorit de pe corp vara

La Noblezza Beauty Clinique, specialiştii în estetică îţi recomandă epilarea definitivă cu laser. Procedura a fost testată şi a fost desemnată cea mai bună metodă de epilare laser pe piaţă de clientele noastre, majoritatea dintre ele încercând tot ce le-a ieşit în cale până să ajungă la noi în clinică. Fie că îţi doreşti picioare fine, fie că vrei să scapi de stres-ul de a nu ridica mâinile în aer şi să fi uitat să te epilezi sau fie că vrei să poţi oricând apărea pe plajă în bikini, epilarea laser este metoda ideală.

 

Beneficiile epilării definitive cu diodă laser sunt multiple. Rezultatele se văd de la prima şedinţă. Firele de păr pică în timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid şi extrem de eficient, aparatul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului. În plus, spre deosebire de alte metode, epilarea laser de la Noblezza se poate face şi pe piele bronzată.

 

Doare epilarea cu laser?

Atât femeile, cât şi bărbaţii care îşi doresc să scape de părul nedorit de pe corp amână să îşi programeze o şedinţă de epilare laser de teamă că doare. Primelase, aparatul de epilare cu laser, disponibil la Noblezza are  încorporat un sistem de răcire, care în mod constant şi automat ajustează temperatura şi răceşte pielea în timpul şedinţei, ceea ce face ca metoda să fie mult mai sigură şi fără durere. Impulsurile aplicate se resimt ca nişte pişcături.