ITGalaxy.ro: Cele mai comandate componente pc de la inceputul anului 2017

BUCURESTI - 29 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

ITGalaxy .ro este un magazin de top in domeniul IT, o companie in plina dezvoltare care a aparut in anul 2007, avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul de business. Misiunea magazinului este sa ofere clientului o gama larga de produse de cea mai buna calitate, intr-un termen de livrare optim si solutii tehnologice eficiente.

ITGalaxy.ro este un magazin de top in domeniul IT, o companie in plina dezvoltare care a aparut in anul 2007, avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul de business. Misiunea magazinului este sa ofere clientului o gama larga de produse de cea mai buna calitate, intr-un termen de livrare optim si solutii tehnologice eficiente.

De la inceputul anului 2017, cel mai mare numar de vanzari a fost pe categoria de telefoane, motivul fiind ca in fiecare luna apare cate un telefon nou care este mai bun, mai performant fata de ultimul model. A crescut procentul vanzarilor si pe partea de componente pc, aproximativ cu 20% fata de anul trecut. Aceasta crestere se intampla din simplul motiv ca oamenii prefera sa achizitioneze componente calculator ca sa-si construiasca PC-ul dupa nevoile lor.  

Pentru un calculator performant ai nevoie si de niste piese calculator performante. In cele mai multe cazuri, lumea considera ca daca achizitionezi cele mai scumpe piese, asta inseamna ca sunt si cele mai bune sau cele mai potrivite. Poti avea un calculator care sa ruleze jocurile de ultima generatie la o grafica inalta si cu piese ieftine.

In primul rand o sa incep cu componentele importante, prima fiind procesorul. Pentru configuratia noastra, o sa folosim procesorul de la Intel Pentium G4560. Urmatoarea piesa, care este si cea mai scumpa, este placa video. Am ales RX 470 in varianta de 4GB, care este cea mai buna optiune si cea mai ieftina placa video care ruleaza jocurile recent aparute la calitatea graficii „ultra”. Avem nevoie si de o placa de baza care sa sustina toate componentele si sa fie si compatibila cu ele, asa ca am ales modelul Asus H110M-A/M.2, care este potrivit si cel mai ieftin. Am ales 2 memorii RAM de la Crucial de 4GB DDR4-2133 kit fiecare. Ultima piesa importanta este spatiul de stocare si pentru asta alegem SSD-ul Crucial MX300, care are o viteza de incarcare mai mica fata de majoritatea SSD-urilor dar are un spatiu de stocare mai mare.

Toate piesele le puteti gasi la cel mai mic pret pe magazinul online www.itgalaxy.ro