Itgalaxy.ro: pana la 35% reducere in gama Ingrijire orala

BUCURESTI - 10 mai 2017

Comunicat tip General in Sanatate

In luna mai, magazinul online Itgalaxy.ro ofera clientilor reducere de pana la – 35% in gama de ingrijire orala pentru copii si adulti. Produsele reduse sunt disponibile in limita stocului.

In luna mai, discounturile la accesoriile de ingrijire orala de pe site-ul itgalaxy.ro sunt cuprinse intre 9% si 35%. Sustinem sanatatea orala prin discounturi considerabile la produsele (periuta de dinti electrica, irigator bucal, dus bucal) si pachetele de produse care contin periuta electrica.

Gama de Ingrijire orala dedicata copiilor cuprinde periute dinti copii cu design inspirat din filmele animate. Cei mici sunt astfel incurajati sa aiba grija de dintii lor de la cele mai fragede varste, evitand imbolnavirea cavitatii bucale.

Diversitatea produselor de ingrijire orala a magazinului online itgalaxy.ro satisface nevoile comerciale ale oricarui client, datorita preturilor competitive, a diversitatii produselor si a conditiilor premium de livrare.

Pentru clientii care vor mai mult decat o periuta de dinti electrica, site-ul itgalaxy.ro prezinta o gama de produse complementare, disponibile in kituri si pachete de ingrijire orala. Din acestea fac parte irigatoare orale, accesorii pentru curatarea limbii, periuta masaj gingival si nu numai. Exista pachete promo care includ chiar si pasta de dinti, ata dentara si apa de gura cadou.

Itgalaxy.ro tine la o experienta a clientului de o calitate cat mai inalta. Din acest considerent, acceptam retur in 14 zile indiferent de motivele unui client eventual nemultumit. Acesta poate sa isi aleaga alt produs de pe site, sa inlocuiasca produsul primit cu un altul identic sau sa primeasca banii inapoi.

Ne dorim ca promotiile si reducerile pentru periute de dinti electrice si intreaga categorie de produse de ingrijire orala sa stimuleze atentia asupra sanatatii orale a romanilor. Itgalaxy.ro isi propune de fiecare data sa va fie un partener de incredere pentru o experienta comerciala placuta, dar si o viata la un nivel cat mai ridicat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/itgalaxy-ro-pana-la-35-reducere-in-gama-ingrijire-orala