Noblezza: De ce ai nevoie de un tratament HydraFacial?

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

HydraFacial reprezintă cea mai nouă şi avansată tehnologie americană de curăţare facială şi regenerare a pielii. Datorită rezultatelor obţinute rapide şi non-invaziv, tratamentul revoluţionează pur şi simplu industria de skincare. Pielea rămâne perfect curată, luminoasă şi hidratată.

HydraFacial reprezintă cea mai nouă şi avansată tehnologie americană  de curăţare facială şi regenerare a pielii. Datorită rezultatelor obţinute rapide şi non-invaziv, tratamentul revoluţionează pur şi simplu industria de skincare. Pielea rămâne perfect curată, luminoasă şi hidratată.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimină liniile fine, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele generate de înaintarea în vârstă.

În urma unui tratament HydraFacial, tu îți vei recăpăta fermitatea tenului tânăr sau vei rezolva urmele lăsate de acnee. Pe lângă sănătatea pielii feței, principalul beneficiu este încrederea în tine pe care o vei câștiga după ce vei vedea în oglindă diferența!

HydraFacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internationale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton, iar în România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televizinii, a muzicii, a modei.

Când cauţi Hydrafacial Bucureşti pe net, vei remarca rapid că cele mai multe rezultate duc către Noblezza Beauty Clinique, centrul în care terapeuţii folosesc aparatul în urma unor traininguri riguroase. „Oricât de performantă ar fi o tehnologie, dacă nu este folosită corect sau dacă terapeutul omite anumiţi paşi pentru a câştiga timp să se ocupe de cât mai mulţi clienţi, rezultatele vor întârzia să apară”, spune Andreea Suciu, manager Noblezza Beauty Clinique.

Cum funcţionează:  Aşa cum indică şi numele, tratamentul HydraFacial este o tehnologie care se bazează pe folosirea soluţiilor de hidratare cu antioxidanţi. Este singurul echipament de hidrodermabraziune, care îmbină în cadrul aceleiaşi şedinţe de tratament curăţarea, exfolierea, extracţia punctelor negre, hidratarea şi protecţia oferită de anti-oxidanţi introduşi în piele la finalul terapiei.

Ce e nou: Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, punctele negre nu sunt extrase manual, evitându-se astfel lezarea pielii aşa cum se întâmplă în cazul tratamentelor faciale clasice. În plus, este singurul tratament de curăţare a tenului, care este atât de complex, foarte rapid si pe care il poti face in orice moment al zilei.