Oferte soc la lenjeria sexy CORTEZA

BUCURESTI - 20 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Corteza.ro pregateste oferte speciale in perioada de BlackFriday pentru toata gama de lenjerie sexy si lenjerie intima pentru femei.

E din ce in ce mai fig afara, iar Corteza are grija sa mentina sus temperatura in cuplul tau! Site-ul www.corteza.ro te asteapta cu promotii soc la lenjeria intima si la lenjeria sexy. Esti la un click distanta de nopti fierbinti in bratele partenerului. Profita de produsele din categoria „sale”!

 Indiferent daca preferi sa-l impresionezi cu un catsuit , un babydoll, un set sexy sau un corset, la noi gasesti lenjeria care iti place. Fii prietena Corteza: pune-ti in evidenta feminitatea, scoate la iveala senzualitatea.

 Poarta ciorapi cu banda si portjartier pe sub tinuta de la birou si vei avea increderea in propria persoana la care ravnesc toate femeile. Schimba-ti sutienele clasice cu unele sexy – rezultatele se vor vedea imediat in atitudinea ta.

 Esti deja clienta Corteza? Acceseaza si astazi site-ul si vezi noile oferte! Acum afli de magazinul nostru? E primul pas sa intri in randul femeilor care expira frumusete si sexualitate. Simte-te ca o diva, iubeste-ti corpul! Clientele noastre formaza comunitatea femeilor sexy!

 Site-ul Corteza iti pune in continuare la dispozitie cele mai frumoase modele de lenjerie intima sexy, de la cei mai mari importatori de pe piata. Bucura-te de calitatea produselor Obsessive, Anais, Livia Corsetti, ReneRofe, Passion sau Fiore. De pe site-ul nostru de lenjerie intima si lenjerie intima sexy va puteti comanda cele mai noi si mai moderne produse. Promotiile de pe site va vor surprinde in cel mai placut mod.

 Echipa noastra este mereu la dispozitia ta. Iti asteptam comenzile 24/24h la telefon 0721 160 465 sau pe e-mail corteza.contact@gmail.com / vanzari@corteza.ro. Corteza iti granteaza livrarea comenzilor in cele mai bune conditii, rapid, oriunde in tara.