Roxanne’s: peste 2000 de bijuterii cu cristale swarovski in combinatie cu pietre semipretioase

BUCURESTI - 23 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Roxanne's Jewellery & Giftware detine in colectie aproximativ 2000 de bijuterii cu cristale swarovski in combinatie cu pietre semipretioase realizate manual dintr-o sticla optica extrem de pura, de calitate superioara cu taietura precisa si muchii fine.

Linia de bijuterii cu cristale swarovski in combinatie cu pietre semipretioase a fost conceputa special pentru femeile rafinate, care isi doresc sa straluceasca precum cristalele. Combinatiile originale, mixul dintre vintage si modern, dar si stralucirea bijuteriilor sunt special create pentru a atrage atentia asupra purtatorului si au rolul de a raspandi energia pozitiva si exprima bunul gust. De asemenea, bijuteriile sunt un bun remediu in arta Feng-Shui, fiind extrem de apreciate pentru frumusetea si efectele benefice care le au. Roxanne’s aduce in atentia clientilor, pe site-ul: www.roxannes.ro, un numar de 223 de bratari cu cristale swarovski in combinatie cu pietre semipretioase si promite extinderea acestui numar in urmatoarele luni.

Bratarile au o insemnatate aparte pentru femei, o bratara cu cristale swarovski si pietre semipretioase rezonand imediat cu persoana care o poarta si oferindu-i acesteia o vibratie speciala si o zi cat mai minunata.

O bratara pe langa ca poate scoate o tinuta din anonimat, subliniaza si feminitatea si rafinamentul fetei sau femeii care poarta bijuterii.

Zilnic, zeci de cliente aleg sa cumpere din magazinele fizice sau sa comande online, una sau mai multe bratari, pe care le asorteaza cu alte bijuterii Roxannes (inele, cercei, bratari, charms, coliere si pandantive).

Bijuteriile Roxanne’s ajung la clientele noastre, in colete ambalate cu grija, fiecare produs fiind atent asezat pentru a nu se deterioara in urma transportului dar si pentru a fi pastrat in timp, in ambalajul sau original. Roxanne’s isi doreste ca pe langa atentia oferita fiecarui produs dintr-o comanda, odata cu expedierea coletului, clienta sa poate avea de fiecare data, aceeasi experienta minunata, in urma deschiderii saculetului in care vin ambalate bijuteriile.

Cele aproximativ 2000 de bijuterii cu cristale swarovski si pietre semipertioase pot fi gasite si comandate acum pe site-ul Roxannes.ro, alaturi de alte sute de modele din stoc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/roxanne-s-peste-2000-de-bijuterii-cu-cristale-swarovski-in-combinatie-cu-pietre-semipretioase