„Summer Camp Gradinita RIO” – activitati distractive pentru copilul tau

BUCURESTI - 27 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Vacanta de vara: trei cuvinte si multa melancolie pentru noi, cei mari. Pentru copii, insa, lunile de vacanta sunt inca o realitate a fiecarei veri. Daca acum cateva zeci de ani, vacantele presupuneau doar mers la bunici si in parc, astazi, cu imaginatie si atentie pentru cei mici, portile gradinitei noastre raman deschise si vara si va asteapta cu activitati inedite.

Gradinita RIO a pregatit o serie speciala de evenimente estivale pentru prichindeii vostri voiosi. Inscrie-ti si tu copilul la activitatile noastre diversificate, care imbina invatarea cu joaca si experiente pe intelesul lor. Tu vei putea vedea in fotografii cat de tare s-a distrat cel mic!

 

Nu mai putin de 6 cursuri tematice ii asteapta pe toti prescolarii care ne vor trece pragul, in lunile iulie si august. Pentru ei, avem pregatite cele mai interesante si memorabile evenimente.

 

Activitati artistico-plastice (27 - 31 iulie)

Cu certitudinea ca „Si cei mici fac lucruri mari!”, copiii sunt asteptati la Gradinita RIO pentru a-si cultiva spiritul critic si gustul pentru frumos. Le-am pregatit cursuri de pictură şi dactilopictura, desen liber, colaje, modelaj. Vom invata, impreuna, sa devenim creativi si expresivi. Inscrie-l acum!

 

Micii actori (3 - 7 august)

Cu totii, copii si adulti, suntem fascinati de actori si lumea teatrului. Prin ce tehnici speciale reusesc ei sa transmita atatea emotii? Desigur… acest lucru se descopera, se repeta si se insuseste. Prin intermediul jocului, copilul tau va invata tehnici primare de actorie, isi va dezvolta increderea in el si va scapa de trac. Am pregatit exerciţii de atentie, respiratie, memorie, dictie, improvizatie. Adu-ti coplilul sa joace rolul copilariei sale!

 

Vocea RIO – educatie muzicala (10  - 14 august)

„The Earth has music for those who listen”. Cunoasteti pe cineva care sa nu iubeasca muzica? Poate da… insa nu la noi la gradinita ! Te asteptam cu micutul tau pentru a-l incuraja sa ne arate daca are calitati vocale. Vom canta impreuna si vom descoperi talente. Da-i acum sansa sa fie „Vocea RIO”!

 

Lumea Disney (17 - 21 august)

„E distractiv să faci imposibilul!”, spunea odată Walt Disney. Am pregatit cinci zile de neuitat,in mijlocul personajelor de desene animate. Ne vom costuma in idolii nostri si vom aduce atmosfera Disney la RIO. Inscrie-l si da-i ocazia sa fie parte dintr-un carnaval pe care n-o sa-l uite nici cand va creste!

 

Hai cu mine in lumea povestilor! (24 - 28 august)

„Povesti cu care cresti” este dictonul acestei saptamani de lecturi nemuritoare. Vom tese impreuna o lume de basm,  in care noi vom fi actori si spectatori. Vom citi, asculta, interpreta si ne vom transpune in pielea personajelor de poveste. Il asteptam sa construim impreuna acest happy-end!

 

Culori, vitamine, sanatate – piramida alimentelor (31 aug – 4 sept)

Munca de parinte nu e usoara deloc, iar copilul tau trebuie sa inteleaga ca ii vrei binele atunci cand il incurajezi sa manance sanatos. ln joaca de-a bucatarii, de-a cofetaria sau restaurantul, vom vorbi pe intelesul lor despre valoarea nutritiva a alimentelor. Pune acum bazele alimentatiei sanatoase a copilului tau!

 

Activitatile „Summer Camp RIO” au un numar limitat de locuri. Contacteaza-ne acum si asigura-i copilului sau copiilor tai un loc in taberele noastre vesele. Va profita de orice ocazie de distractie si va invata multe lucruri noi.

Portile Gradinitei RIO sunt deschise pentru copilul tau in sectoarele 2 si 6. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe informatii despre inscrieri, tarife si programe.

Sector 2: E-mail: office@gradinitario.ro, tel. 0740 025 434 - Andreea Berdila (Manager)

Sector 6: E-mail: rio@gradinitario.ro, tel. 0747.086.181 – Diana Litinschi (Manager)

Website: www.gradinitario.ro

Te asteptam in lumea RIO!