eMenatwork.ro prin solutia IzzIsale castiga titlul de cel mai bun magazin online in 2012 la categoria “Home & Garden”

BUCURESTI - 2 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Internet

In cadrul celei de-a VII-a editie a Galei Premiilor e-Commerce , cel mai important eveniment de comert online din Romania, www.emenatwork.ro a primit distinctia magazinul anului in comertul online la categoria “Home & Garden”. Premiul rasplateste astfel parteneriatul de succes si eforturile cumulate ale celor doua echipe angrenate in dezvoltarea proiectului - Inotec prin solutia integrata de e-Commerce IzzIsale, respectiv eMenatwork.

Desfasurata in 2 etape, analiza complexa a celor 90 de magazinele online inscrise in competitie s-a realizat pe baza  urmatoarelor  criterii generale: Website-ul  - Privire de Ansamblu, Homepage-ul, Pagina de Categorie, Pagina de Produs, Cosul de Cumparaturi, Sign-up / Autentificare / Formularul de comanda, Confirmarea Comenzii, Securitatea Tranzactiilor, SEO, Inovatie in eCommerce.

Jurizarea magazinelor online a cumulat analiza de specialitate bazata pe 85 de criterii si feedback-ul clientilor obtinut in urma studiului “Voice Of Customer”.  Premiul obtinut de eMenatwork si certificatul trusted acordat de Gpec subliniaza, inca o data, importanta pe care parteneriatul de lunga durata intre provider-ul de solutii integrate de e-Commerce  si echipa din specialitate a proiectului o are asupra dezvoltarii business-ului in comertul electronic.

“Premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria “Home & Garden” recompenseaza parteneriatul de succes eMenatwork-Inotec , confirma justetea valorilor pe care le promovam si ne motiveaza  sa continuam eforturile de a oferi clientilor solutii de calitate pentru constructii de calitate”, Oliviu Vasilescu, COO eMenatwork.

Despre Inotec Plus S.R.L.

Inotec ofera clientilor sai solutii specializate si performante in ceea ce priveste serviciile de managementul relatiilor cu clientii, e-commerce, online marketing ( SEM , SEO, Social Media, E-mail Marketing, PR Online ), IT Outsourcing.

Principalul avantaj care diferentiaza serviciile Inotec de alte companii din domeniul IT&C este reprezentat de capacitatea de a personaliza fiecare solutie in functie de necesitatile celor care aleg sa colaboreze cu echipa noastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inotec-plus-s-r-l-/emenatwork-ro-prin-solutia-izzisale-castiga-titlul-de-cel-mai-bun-magazin-online-in-2012-la-categoria-home-garden