„ Art no just Food” intr-un nou sezon la Taj Restaurant, Sambata 21 Septembrie alaturi de editorul Adelina Patrichi si invitatii sai!

BUCURESTI - 19 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Daca iubitorii de arta culinara indiana credeau ca nu-i mai poate surprinde nimic in ceea ce priveste secretele celei mai exotice bucatarii de pe glob, Taj Restaurant le promite un sezon cum nu a mai fost altul!
Revelatia sezonului va fi Chily Night! Cel mai nou concept in arsenalul de evenimente marca Taj Restaurant. Chily Night se vrea a fi o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele! Ca sa va aprindem curiozitatea, mentionam momentele de muzica live si dans autentice si degustarile de vinuri rafinate care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice.
Si pentru ca am promis invitati de seama, iata unul dintre ei: editorul Adelina Patrichi, iubitoare si cunoascatoare indeaproape de cultura indiana. Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei Patrichi o va complimenta poarta numele de Discovering Fabulous India, concept care vrea sa aduca la inima doritorilor arta. In noul sezon vom sarbatori centenarul celui mai cunoscut Nobel literar, Rabindranath Tagore, cu carti de marele autor publicate in premiera in Romania, pregatite de editorul de la Taj, Adelina Patrichi, impreuna cu echipa de orientalisti ai Proiectului Tagore.

„ Art no just Food” intr-un nou sezon la Taj Restaurant, Sambata 21 Septembrie alaturi de editorul Adelina Patrichi si invitatii sai!

Sunday Brunch este in Bucuresti cel mai popular concept All You Can Eat, abordare pe care Taj Restaurant a lansat-o special pentru a va condimenta zilele de duminica, cand, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, puteti degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian. Bineinteles, desertul, vinul si apa vor continua sa se aseze la masa dvs. din partea casei.

            Noul sezon nu se rezuma, insa, doar la ce v-am impartasit pana acum, pentru ca anul acesta sarbatorim 11 ani de existenta, precum si Diwali, Festivalul Luminilor. De asemenea, oricat am fi cu sufletul si gandul la India, nu putem sa negam influentele occidentale, motiv pentru care vom sarbatori si Halloween, dar in stilul caracteristic Taj Restaurant.

Taj Restaurant reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.