Bucate cu poveste la Taj Restaurant, Sambata 20 Octombrie!

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

La Taj Restaurant oamenii revin nu numai de dragul minunatelor preparate culinare, cat mai ales pentru povestile care insotesc bucatele si care te intampina la visare si aventura de indata ce ne calci pragul. Sambata aceasta, 20 octombrie, povestea se numeste ”Un fluviu de fum” si te va acapara in prezenta prietenei noastre, Adelina Patrichi, prin cuvinte frumos alese si cusute de nimeni altul decat renumitul autor, Amitav GHOSH.
Nu ne dezmintim si continuam seria evenimentelor Discovering Fabulous India cu un autor de suflet, pe care ar fi trebuit sa-l intampinam cum se cuvine in cadrul unei receptii la Taj Restaurant dupa ce si-ar fi lansat cartea in cadrul Festivalului Namaste India. Din motive care nu tin de noi sau de altcineva care-i apreciaza opera, acest vis a ramas doar pe hartie, iar cei care si-ar fi declarat imaginatia fermecata in prezenta lui, trebuie sa se multumeasca acum cu romanul descusut pe indelete de Adelina Patrichi, la o intalnire cu "lumea buna" a literelor.

Bucate cu poveste la Taj Restaurant, Sambata 20 Octombrie!

Seria de evenimente pe care prezenta editorului Adelina Patrichi o complimenteaza cu atata eleganta si care poarta numele de Discovering Fabulous India, este un concept care vrea sa apropie arta de sufletele noastre. Reuseste acest lucru de fiecare data, gratie provocarilor literare si invitatilor Adelinei, oameni frumosi spiritual si cultural. De data aceasta, romanul care va purta clientii Taj Restaurant in incursiunea culinara, artistica si sociala in care ei insisi vor fi protagonistii unor demonstratii de rafinament, istorie si arta intr-o forma neconventionala, este unul in care bucataria asiatica sare dintre pagini si te "face sa salivezi asupra bucatelor" (Canberra Times). Cei care vor alege sa-si petreaca seara de sambata in compania noastra si a Adelinei vor avea o onoare in plus: aceea de a rasfoi cateva exemplare din prima carte a seriei IBIS, "O Mare de Maci".

Taj Restaurant reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/bucate-cu-poveste-la-taj-restaurant-sambata-20-octombrie