Café Chantant o noua editie Fusion Music Night, Sambata 28 Aprilie la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 26 aprilie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

O noua editie Café Chantant va avea loc Sambata 24 Aprilie, la Taj Restaurant , pe ritmuri Budha Bar & Fusion Music, o intalnire romantica sau o iesire exclusivista cu prietenii! Fusion Music Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind extrase chiar din albumele cu acelasi nume.

Café Chantant o noua editie Fusion Music Night,  Sambata 28 Aprilie la Taj Restaurant!

Asa cum v-am obisnuit: muzica chill-out, decorul relaxant , varietatea de vinuri si diversitatea bucatariei asiatice sunt elementele care alcatuiesc acest concept. Fusion Music Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind un mix chill- out  interesant de muzica trance, house, Bollywood music, transformand  Taj in  , o destinatie pentru o iesire tarzie,  dupa ultimele tendinte in materie de mancare si divertisment.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”.