Chily Night PICANT, Sambata, 26 Ianuarie, la Taj Restaurant!

BUCURESTI - 24 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Sambata aceasta, 26 Ianuarie, Taj Restaurant vine in intampinarea celor mai frigurosi dintre noi cu cele mai picante preparate culinare din bucataria sa, pe care le transforma in vedetele acestei intalniri cu arta culinara. Cel mai nou concept marca Taj Restaurant, Chily Night , se vrea a fi revelatia noului sezon, o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele.

Chily Night PICANT, Sambata, 26 Ianuarie, la Taj Restaurant!

Ca sa va aprindem curiozitatea, va recomandam preparatul VINDALOO, un fel de mancare medium picant, care rasfata bucatelele de miel sau pui cu aroma de legume emancipate: ceapa, rosii, ardei iute, ghimbir si usturoi. Si, cel mai picant dintre cele mai picante, FHALL, recomandat, in special, cunoscatorilor, dar si celor care, fiind prea cuminti pana acum, s-au decis sa incerce senzatii ceva mai tari: bucatele de miel sau pui, preparate in sos de rosii si ardei iute, care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice, toate contopite intr-o atmosfera menita sa rasfete simturile la unison.

Taj Restaurant reprezinta de 10 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 10 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inromindia-trading-srl/chily-night-picant-sambata-26-ianuarie-la-taj-restaurant