Comunicate Taj Restaurant

Taj Restaurant

Compania Taj Restaurant a emis 66 comunicate de presa

  • 1 decembrie „ De Colectie” la Taj Restaurant!

    1 decembrie „ De Colectie” la Taj Restaurant!

    BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

    Cu mic cu mare, indiferent de radacinile pe care le avem, de 1 Decembrie lasam la o parte orgoliile patriotice si ii sarbatorim pe romanii de pretutindeni pentru curajul si iubirea de tara si daruirea de care au dat dovada de-a lungul istoriei. Invitatul nostru de seama, maestrul Sebastian Papaiani, ne va incanta cu prezenta sa inconfundabila, pe durata intregii zile de 1 Decembrie vom viziona filme romanesti „de aur”, vom glumi si vom rade asa cum ii sta bine romanului si ne vom aseza la masa pe fundal de romante menite sa readuca la viata micul Paris.    comunicatul de presa

  • La Taj Restaurant sarbatorim Diwali, Marti, 13 Noiembrie!

    La Taj Restaurant sarbatorim Diwali, Marti, 13 Noiembrie!

    BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

    De departe cel mai stralucitor moment de sarbatoare in India, Diwali - Festivalul Luminilor celebreaza bucuria, fericirea, lumina si exuberanta. Taj Restaurant te invita sa iei parte la toata aceasta desfasurare de energii pozitive care izvorasc din simbolistica Festivalului Luminilor si sa traiesti pentru o seara conform traditiei hinduse: personalul Taj iti va ura ”Bun venit!” in sariuri superbe, decorul special te va imbia la liniste si reverie, iar tu vei avea ocazia sa-ti arati recunostinta pentru sanatatea si bunastarea ta si a familiei tale.     comunicatul de presa

  • Chily Night picant la Taj Restaurant, Sambata, 27 Octombrie!

    Chily Night picant la Taj Restaurant, Sambata, 27 Octombrie!

    BUCURESTI - 25 octombrie 2012

    Vremea se raceste usor-usor, iar asta nu poate sa insemne decat un singur lucru: faptul ca trebuie sa mancam din ce in ce mai picant ca sa ne punem sangele in miscare si sa tinem astfel senzatia de frig la distanta. Sambata aceasta, 27 octombrie, Taj Restaurant vine in intampinarea celor mai frigurosi dintre noi cu cele mai picante preparate culinare din bucataria sa, pe care le asezoneaza cu o reducere de 20% si o atmosfera de-a dreptul incendiara.
    Preparatele culinare-vedeta in acest weekend vor face victime in randul celor declarati indragostiti de carnea de miel, pentru ca aceasta este ingredientul care sta la baza lor. Incalzirea o vom face cu LAMB VINDALOO, un fel de mancare medium picant, care rasfata bucatele de miel cu traditionalul sos Vindaloo. Si, cel mai picant dintre cele mai picante, FHALL, recomandat, in special, cunoscatorilor, dar si celor care, fiind prea cuminti pana acum, s-au decis sa incerce senzatii ceva mai tari: bucatele de miel preparate cu ceapa, rosii, ardei iute, ghimbir si usturoi. La comandarea oricarui preparat dintre cele doua prezentate, clientii Taj Restaurant vor fi rasplatiti pentru curajul lor cu 20%.
        comunicatul de presa

  • Bucate cu poveste la Taj Restaurant, Sambata 20 Octombrie!

    Bucate cu poveste la Taj Restaurant, Sambata 20 Octombrie!

    BUCURESTI - 18 octombrie 2012

    La Taj Restaurant oamenii revin nu numai de dragul minunatelor preparate culinare, cat mai ales pentru povestile care insotesc bucatele si care te intampina la visare si aventura de indata ce ne calci pragul. Sambata aceasta, 20 octombrie, povestea se numeste ”Un fluviu de fum” si te va acapara in prezenta prietenei noastre, Adelina Patrichi, prin cuvinte frumos alese si cusute de nimeni altul decat renumitul autor, Amitav GHOSH.
    Nu ne dezmintim si continuam seria evenimentelor Discovering Fabulous India cu un autor de suflet, pe care ar fi trebuit sa-l intampinam cum se cuvine in cadrul unei receptii la Taj Restaurant dupa ce si-ar fi lansat cartea in cadrul Festivalului Namaste India. Din motive care nu tin de noi sau de altcineva care-i apreciaza opera, acest vis a ramas doar pe hartie, iar cei care si-ar fi declarat imaginatia fermecata in prezenta lui, trebuie sa se multumeasca acum cu romanul descusut pe indelete de Adelina Patrichi, la o intalnire cu "lumea buna" a literelor.    comunicatul de presa

  • La Taj Restaurant inauguram seria Chily Nights, Sambata 13 Octombrie!

    La Taj Restaurant inauguram seria Chily Nights, Sambata 13 Octombrie!

    BUCURESTI - 11 octombrie 2012

    Se spune ca un vin select completeaza un meniu pentru a-l transforma intr-un festin absolut pentru sufletul gurmandului. Nu stim cum se intampla pe la casele altora, dar la Taj Restaurant vinul si mancarea poarta acelasi rang de soi, iar gurmanzii care ne bat la usa o fac pentru o placere dubla. Sambata aceasta, 13 octombrie, Domeniile Blaga sunt invitati de cinste la masa noastra, iar clientii Taj Restaurant vor fi rasfatati cu bunatati de vin, pentru ca ne punem straie de sarbatoare si inauguram impreuna seria de evenimente Chily Night .     comunicatul de presa

  • Povestea Palatului de Clestar prinde viata la Taj Restaurant

    Povestea Palatului de Clestar prinde viata la Taj Restaurant

    BUCURESTI - 4 octombrie 2012

    Se spune ca standardele inalte se mentin prin respectarea promisiunilor, iar la Taj Restaurant punem acest lucru in practica de 9 ani de zile. De data aceasta, promisiunile culinare ni le vom respecta prin intermediul primului eveniment din acest sezon al seriei Discovering Fabulous India. Sambata, 6 octombrie, Adelina Patrichi are invitati de seama, iar cei care ne vor onora cu prezenta vor lua parte la prima iesire in lume a ”Clubului de Carte”, o micuta librarie care se va deschide in curand in Bucuresti.     comunicatul de presa