Sarbatorim Sambata 2 Noiembrie Diwali – Festivalul Luminilor, la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: TAJ Restaurant

Organizator: TAJ Restaurant

Sarbatorim Sambata 2 Noiembrie Diwali – Festivalul Luminilor, la Taj Restaurant!

Noul Sezon a debutat la Taj Restaurant printr-o suită de evenimente, luna noiembrie debuteaza cu Diwali - Festivalul Luminilor!

Sambata 02 Noiembrie va invitam la Taj Restaurant pentru a sarbatori intr-un mod original sarbatoarea  Diwali – Festivalul Luminilor! Decoratiuni spectaculoase, un meniu special si o surpriza pe masura, concert live ZUM & ANDREEA CREPCIA!

Diwali – Festivalul Luminilor! Aprinderea " Diyas", lampi de lut de iluminat, o modalitate de a multumi divinitătii pentru sanatate, bogatie, cunoastere, pace. Diwali este un festival minunat, un moment in care primim si oferim, tradiţia spune ca se ofera cadou dulciuri, imparţim cu cei pe care ii iubim momente unice, incercand sa ne bucuram de timpul rămas din acest an!

Taj Restaurant reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 2 noiembrie 2013

Participare: Intrare libera