Un nou sezon la Taj Restaurant debuteaza Sambata 4 Octombrie

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Indian Restaurant

Un nou sezon la Taj Restaurant debuteaza  Sambata 4 Octombrie

Taj Restaurant va invita in noul sezon sa descoperiti o bucatarie indiana, deschisa, inventiva si creativa, intr-un ambient calm si rafinat in acelasi timp. Surpriza sezonului va fi Chilly Night – Late Dinning with Taj Band ,  o experienta extraordinara presarata cu momente de muzica live, degustari de vinuri rafinate, care va preceda noptile de clubbing din Bucuresti.

Continuam seria de evenimente Discovering Fabulous India invitandu-va să descoperim împreună India cu parfumul specific de iasomie si trandafir, cu  aromele delicate, culorile intense, dansul vibrant si variata arta culinara. In aceasta toamna, impreuna vom savura si vom descoperi Filmele Indiene ocazie, cu care, vom lansa invitatii la film, proiectii DVD si carti.

Sunday Brunch este in Bucuresti cel mai popular concept All You Can Eat, abordare pe care Taj Restaurant a lansat-o special pentru a va condimenta zilele de duminica cand, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, puteti degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian. Bineinteles desertul, vinul si apa vor continua sa se aseze la masa dumneavoastra din partea casei.

Noul sezon nu se rezuma, insa, doar la ce v-am impartasit pana acum, pentru ca anul acesta sarbatorim 12 ani de existenta, precum si Diwali, Festivalul Luminilor. De asemenea, oricat am fi cu sufletul si gandul la India, nu putem sa negam influentele occidentale, motiv pentru care vom sarbatori si Halloween, dar in stilul caracteristic Taj Restaurant.

Taj Restaurant reprezinta de 12 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 12 ani de arome si ritmuri exotice, castigand in ultimii doi ani titlul  de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 4 octombrie 2014

Participare: Intrare libera