Cercetasii Romaniei, parteneri ai Festivalului “SINAIA FOREVER”

BUCURESTI - 22 septembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG

Primaria orasului Sinaia are ca partener oficial Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, cu prilejul Festivalului “SINAIA FOREVER”, organizat in perioada 23 – 25 septembrie 2011. Anul acesta este pentru prima data cand 30 de lideri din Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei se implica efectiv in desfasurarea acestui eveniment. La editiile anterioare Cercetasii Romaniei – Centrul Local “Peles Sinaia” si-au oferit sprijinul.

Cercetasii Romaniei, parteneri ai Festivalului “SINAIA FOREVER”
 In Sinaia am intalnit lideri preocupati de viitorul Romaniei; avem, astfel, o misiune comuna, aceea de a crea cetateni responsabili, care sa joace un rol constructiv in societate. Cercetasii Romaniei ofera, prin implicarea de lunga durata a voluntarilor adulti, un program educativ dedicat copiilor si tinerilor intre 7-24 ani, prin conceptul GATA ORICAND: Leadership pentru viata. 

Bianca Nesiu-Bedreag, Presedinte ONCR - Organizatia Nationala "Cercetasii Romani

“Anul acesta am fost invitat si am participat la Jamboreea nationala ROJAM, de la Saliste, unde am avut ocazia sa inteleg ca cercetasii creeaza o lume mai buna. Cu acest prilej, le-am propus sa ne fie parteneri la Festivalul SINAIA FOREVER si sunt convins ca implicarea lor va influenta atitudinea tinerilor care vor participa la atelierele pregatite de ei. Ca de fiecare data, ne-am propus ca prin activitatile interactive ale evenimentului sa contribuim la formarea tinerilor si sa incurajam voluntariatul”, declara Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

In Zona ATITUDINII, Cercetasii Romaniei vor exemplifica prin activitatile lor cum sa iti castigi RESPECTUL, cum sa iti raspunzi la intrebarea CINE SUNT?, cum sa iti intelegi ISTORIA, cum sa traiesti in FREE ZONE facand sport, cum sa iubesti si sa arati in LOVE, cum te ajuta CREDINTA  si cum iti construieste EDUCATIA drumul in viata. Toate activitatile cuprind ateliere interactive. 

“Am acceptat cu mare bucurie propunerea domnului primar de a fi parteneri ai Festivalului SINAIA FOREVER, lansata in timpul celui mai mare eveniment de educatie nonformala, organizat vara aceasta de Cercetasii Romaniei. In Sinaia am intalnit lideri preocupati de viitorul Romaniei; avem, astfel, o misiune comuna, aceea de a crea cetateni responsabili, care sa joace un rol constructiv in societate. Cercetasii Romaniei ofera, prin implicarea de lunga durata a voluntarilor adulti, un program educativ dedicat copiilor si tinerilor intre 7-24 ani, prin conceptul GATA ORICAND: Leadership pentru viata”, afirma Bianca Nesiu-Bedreag, Presedinte ONCR - Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei".

Vizitati-ne pe www.scout.ro

Despre INSIDE BRAND

Persoana de contact:

Mihaela Ciobanu
email: mihaela.ciobanu@scout.ro
telefon +4 0723 72 3827
www.scout.ro