Coilprofil confirmă: PRODUCĂTORII merg mai departe

BUCURESTI - 20 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Media / Publicitate, Tehnologie

În emisiunea "PRODUCĂTORII merg mai departe” difuzată sâmbătă între 11.30 - 12.00, duminică între 11.30 - 12.00 și luni între 9.30 - 10.00, la Money Channel TV, compania Coilprofil confirmă că este unul dintre cei mai rezistenți și inteligenți ”jucători” de pe piața de acoperișuri și învelitori metalice din România, dar și unul dintre cei mai constructivi și generoși.

Coilprofil confirmă: PRODUCĂTORII merg mai departe
 Emisiunea PRODUCĂTORII și compania Coilprofil urează tuturor montatorilor și beneficiarilor o toamnă însorită, cu reduceri și promoții pe măsură! 

www.coilprofil.ro

Promoția “Toamnă însorită de reduceri”, care se derulează în perioada 06 octombrie – 30 noiembrie 2014, vă așteaptă cu detalii pe site-ul www.coilprofil.ro

Compania Coilprofil vă propune o ofertă tentantă în perioada următoare, care să vă ajute să  finalizați acoperișul de care aveți atâta nevoie la iarna!

(6 octombrie-30 noiembrie 2014)

- 20 %   la țigla metalică CTM în culorile: 

                 - RAL  8017  și RAL 3011  polyester,  grosime 0.45T*

                 - RAL  8017  și RAL 3009  mat structurat, grosime 0.45T*. 

 -  20 % reducere la tabla  prefălțuită   CLICK  540 mm,  grosime 0.5T*, pentru toate culorile din gama polyester și mat structurat disponibile în lista de preț Coilprofil.

Această  promoție se acordă  pentru achiziții de minim 75 m² ( lungimi maxime de 5000 mm) și este valabilă în limita stocului disponibil.

            “PRODUCĂTORII merg mai departe” și vă prezintă o urmărire de șantier în care una dintre echipele de montatori ai sistemelor Coilprofil realizează o lucrare de renovare și înlocuire a unui acoperiș vechi și cu deficiențe la montaj.

ETAPELE LUCRĂRII:

1. decopertarea (înlăturarea vechiului acoperiș)

2. montajul șipcilor pentru fixarea cârligelor de prindere a jgheabului

3. fixarea de cârlige în dreptul fiecărui căprior

4. fixarea de jgheaburi pe carlige

5. fixarea foliei anticondens cu ajutorul șipcilor verticale

6. montajul de contrașipcă perpendicular pe șipcă din 30 in 30 cm

7. tratarea caroiajului de șipci cu o soluție de protejare a lemnului

8. montaj șorț streașină peste jgheab

9. montaj elemente de tinichigerie ascunse (dolie, jgheab interior etc)

10. fixarea țiglei metalice cu ajutorul șuruburilor cu lungime 3.5 cm

11. fixarea elementelor de închidere (coame, frontoane etc.) cu ajutorul șuruburilor de 2.2 cm

12. montajul sistemului de burlane.

Calitatea produselor a fost esențială în menținerea companiei Coilprofil în elita producătorilor de acoperișuri și învelitori metalice din România. Compania Coilprofil nu s-a confruntat niciodată în cei 11 ani de producere a țiglei metalice cu probleme semnalate la alți producători, dintre care cele mai neplăcute sunt apariția ruginei și decolorarea neuniformă a tablei. În acest sens, deosebit de importantă este protecția de zinc a produsului, care nu a fost niciodată modificată, ea fiind păstrată la standardul european de 275 g zinc/mp.

Un alt atu pentru succesul companiei este păstrarea politicii de a vinde sistemele de acoperire și cele pluviale în cadrul unor proiecte personalizate, pentru a nu apărea diferențe de loturi între materialele furnizate și pentru a elimina pe cât posibil pierderile de material la montaj, în beneficiul clientului.

Gama de produse noi s-a lărgit și în acest an la fabrica de la Ceptura, prin finalizarea unei noi investiții care permite productia de profile usoare Z si C pentru structuri principale, secundare, grinzi si planșee intermediare, supraetajări sau mansardări. Sistemele metalice pentru închideri, respectiv: profilele ușoare pentru structuri, tabla cutată, casetele structurale, casetele pentru fațade, panourile sandwich cu vată minerală și polistiren, lambriurile metalice, piesele de finisaj și accesoriile întregesc gama de produse pe care Coilprofil a reușit să o dezvolte în toți acești ani. Acoperișul Metigla din țiglă metalică rămâne port-stindardul acestei game, este deja un brand în piața de profil, anul trecut sărbătorind 10 ani de la lansare.

Indiferent că pentru anul în curs cuvântul de ordine este RENOVARE sau că preferințele clienților se îndreaptă spre produsele noi, producătorii din domeniul învelitorilor metalice nu pot rezista pe piață decât prin echipe de montatori profesioniști. Este elementul cheie, alături de calitate, ce contribuie la succesul unui astfel de business.

Emisiunea PRODUCĂTORII și compania Coilprofil urează tuturor montatorilor și beneficiarilor o toamnă însorită, cu reduceri și promoții pe măsură!

Despre INSIDE BRAND

PRODUCĂTORII merg mai departe” este singurul program TV românesc dedicat renovării energetice a clădirilor, pe bază de eficiență, ecologie și inovație.
www.the-money-channel.ro
http://www.coilprofil.ro