Daruri personalizate pentru Florii şi Paşte, semnate Alina Codin

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Sărbătorile devin și mai frumoase atunci când ne bucurăm de ele oferindu-ne unii altora daruri din inimă. Alina Codin, artist plastic specializat nu doar în pictură și grafică, ci și în confecționarea de obiecte unicat handmade, vă propune să apelați la idei inedite pentru a le dărui celor dragi cadouri pentru Florii și Paste.

Daruri personalizate pentru Florii şi Paşte, semnate Alina Codin
 Vremurile sunt grele, iar satisfacțiile oamenilor sunt tot mai puține. Acest context nefavorabil poate avea și o parte bună și anume aceea ca oamenii să își redescopere sinele, pentru a reuși să reziste când totul e complicat. Creativitatea este o formă de energie vie, care hrănește spiritul și reușește să le readucă oamenior încrederea în forțele proprii, în capacitatea de a naște idei noi și de a-și stimula potențialul. Încercați-o și veți vedea că vă veți descoperi forțe proaspete!

Alina Codin, artist, www.facebook.com/alinacodinartist?fref=ts

O parte dintre lucrările Alinei Codin pot fi vizualizate pe pagina de facebook a artistei: https://www.facebook.com/alinacodinartist?fref=ts

Oferta pentru cadouri de sărbatori constă fie în obiecte artistice, fie în cursuri și ateliere de creație și se adresează deopotrivă persoanelor particulare, dar și companiilor care vor să le ofere angajaților sau clienților cadouri de suflet.

Recomandarea artistei este, de fapt, aceea de a-i îndrepta pe oameni spre propriul simț artistic și spre doza de creativitate care există, mai mult sau mai puțin exploatată, în fiecare dintre noi. În acest sens, ea oferă cursuri de pictură sau ateliere handmade companiilor care doresc să își încurajeze angajații să își dezvolte creativitatea și să își descopere talentul de a produce cu propiile mâini obiecte unicat. Pentru persoanele particulare, Alina Codin preia comenzi on-line, pe pagina de facebook sau la coordonatele de mai jos:

alina.codin@freecolor.ro mobil: 0741 18 44 08 www.freecolor.ro

Dintre serviciile oferite de Alina Codin mai amintim: obiecte handmade pictate, textile pictate, pantofi pictați, tablouri, meditații la desen / pictură pentru adulți și copii, ouă pictate.

Despre INSIDE BRAND

Alina Codin
alina.codin@freecolor.ro
www.freecolor.ro