Hotel Scala, rafinament degustat intre prieteni

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Hotelul Scala din Bucuresti a fost in acest weekend gazda unui eveniment savuros de arta culinara, sustinut de Serge Pomada, celebru chéf francez, cu sprijinul Academiei franceze de studii in domeniul hotelier, pentru cativa amatori de gatit intre si pentru prieteni.

Discover the Boutique Experience

Discover the Boutique Experience

 Hotel Scala isi doreste sa readuca in sufletul oamenilor acea art de vivre care, pana la urma, este ingredientul delicios al existentei noastre, ca sa raman in sfera artei culinare a weekendului savuros pe care tocmai l-am petrecut alaturi de Serge Pomada, de cursantii lui si de invitatii la degustare. 

Mirela Alexandrescu, Director Hotel Scala

La Hotel Scala, weekendul s-a anuntat unul special inca de vineri. Sub semnul relaxant si irezistibil al conceptului de “Degustare intre prieteni”, trei cursanti, ghidati de maestrul Serge Pomada, au pregatit vineri, 18 martie a.c., o cina frantuzeasca de mare rafinament, pentru prietenii lor. Sambata, 19 martie, a avut loc o a doua etapa a acestui eveniment, la care a participat alta grupa de cursanti amatori, insotiti de prietenii lor.

Aceasta sesiune de gatit se inscrie in seria de cursuri pentru amatori pe care Academia franceza de studii in domeniul hotelier o ofera clientilor ei, in completarea cursurilor dedicate profesionistilor, fiind doar prima din randul evenimentelor de acest gen pe care Hotel Scala isi propune sa le organizeze pentru cei indragostiti de arta culinara.

Serge Pomada este un nume sonor in gastronomia moderna, cu un palmares profesional care numara multe premii de recunoastere atat in Franta, cat si la nivel international. Meniul cursurilor de gatit al cele doua zile aflate “sub bagheta” celebrului chéf a fost: Apéritif et ses Canapés, Mini Tatin aux Endives et Fois Gras, Caneton aux deux Saveurs, Polenta aus Cèpes, Quenelle de Vitelottes, Gâteau au Chocolat, crème de Verveine et son Sorbet de Saison, Foie Gras. Nu a lipsit, desigur, sampania si nici diplomele care au confirmat si recompensat interesul si priceperea cursantilor. Si pentru ca la Hotel Scala muzica este un laitmotiv, ambianta a fost completata de fondul muzical discret si sofisticat al duetului pian-saxofon, sustinut de Leonard Vasile si Mihai Patrascu, pe care ii puteti asculta oricand la evenimentele organizate aici.

“Hotel Scala isi doreste sa readuca in sufletul oamenilor acea art de vivre care, pana la urma, este ingredientul delicios al existentei noastre, ca sa raman in sfera artei culinare a weekendului savuros pe care tocmai l-am petrecut alaturi de Serge Pomada, de cursantii lui si de invitatii la degustare”, afirma Mirela Alexandrescu, Director Hotel Scala. “Ii multumesc, in mod special, lui Nicolas Andrieu, Director al Academiei franceze de studii in domeniul hotelier, pentru deschiderea fata de astfel de colaborari si pentru profesionalismul cu care stie si reuseste sa implementeze aceste intalniri intre arta culinara si iubitorii ei. Pentru noi este o placere sa gazduim astfel de evenimente, care le dau oamenilor ocazia sa se revada intr-un context relaxat si cordial si sa isi poata crea prilejuri de amintiri unice”, completeaza directorul hotelului Scala.

Academia franceza de studii in domeniul hotelier este parte integranta a polului excelentei in domeniul restaurantelor, hotelurilor si turismului din Timisoara, oferind atat calificari permanente, cat si calificari alternative si de nivel universitar.

Academia reprezinta primul nivel al acestui pol de excelenta in domeniul restaurantelor, hotelurilor si turismului, iar studiile universitare vor fi accesibile studentilor incepand cu octombrie 2011.

“Am hotarat sa reunim mai multi parteneri institutionali si privati, atat romani cat si francezi, dintre care mentionam doua universitati publice (CETIA, din cadrul Universitatii Toulouse le Mirail si Universitatea de vest din Timisoara), Confreria Turului Frantei a Toques Gourmandes, Résidences et Hôtels de France si Centrul Regional de Formare a Functionarilor Publici din Timisoara, in scopul de a crea un pol de excelenta care sa raspunda pe de o parte nevoilor profesionale, iar pe de alta parte exigentelor tehnice, practice si academice ale acestor meserii si ale sectoarelor aferente”, afirma Nicolas Andrieu, Director al Academiei franceze de studii in domeniul hotelier.

 

 

Despre INSIDE BRAND

Hotel Scala. Cordial, Distins, Boutique.
Gandit pentru a satisface si cele mai exigente asteptari, Boutique Hotel Scala este o destinatie de referinta pentru toti iubitorii conceptului confort boutique.
Hotelul Scala este mai mult decat un loc destinat odihnei, este o incursiune fascinanta intr-o lume a rafinamentului care tinde spre perfectiune. Aici veti gasi o atmosfera distinsa, cordiala, la care se adauga acea "art de vivre", care face ca luxul sa rimeze cu relaxarea.
In cele 10 camere si un apartament totul este conceput ca o simfonie a confortului modern si a clasicului invincibil, pentru a darui o experienta memorabilia, mereu repetabila.
Amplasat in inima metropolei, aproape de toate punctele de interes major ale Bucurestiului, la doar 20 de metri de Bulevardul Magheru, Hotelul Scala este locatia ideala, oricare ar fi scopul sederii dumneavoastre. Hotelul Scala este privilegiat nu doar pentru locatia centrala, dar si pentru onoarea de a se afla intr-o cladire istorica, una dintre lucrarile de referinta ale celebrului arhitect Gh. Simotta.
Evenimentele, conferintele si intalnirile business, dar si vacantele dumneavoastra, la noi vor purta amprenta profesionalismului unei echipe de elita si a unei atmosfere distinse, caracterstice conceptului Confort Boutique, atat de apreciat in intreaga lume.
Scala Hotel, Discover the Boutique Experience.

Taguri: Inside Brand
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inside-brand/hotel-scala-rafinament-degustat-intre-prieteni