Mita de la Bere Gratis, cercetas la Saliste

BUCURESTI - 16 august 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG

Alaturi de cei 1300 de participanti cercetasi, RoJAM 2011 s-a bucurat pe parcursul ceremoniei de deschidere de un nou membru: Mita de la Bere Gratis. Trupa a concertat pentru o ora in lumina reflectoarelor si a efectelor pirotehnice, timp in care solistul a purtat cu mandrie esarfa nationala a cercetasilor, transmitand dinamismul si energia acordurilor in fiecare cort de pe platoul din Saliste.

Mita de la Bere Gratis, cercetas la Saliste
 Daca tara asta ar fi plina de oameni ca voi, ar fi o tara mai civilizata. Daca tara asta ar avea inimi ca voi, ar fi o tara mai sensibila. Daca tara asta ar fi frumoasa ca voi, ar insemna ca Dumnezeu si-a intins o mana peste noi. 

Mita Georgescu, Bere Gratis

,,Daca tara asta ar fi plina de oameni ca voi, ar fi o tara mai civilizata. Daca tara asta ar avea inimi ca voi, ar fi o tara mai sensibila. Daca tara asta ar fi frumoasa ca voi, ar insemna ca Dumnezeu si-a intins o mana peste noi”, a afirmat Mita pe scena cu referire la membrii Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei.

Ca drept dovada a faptului ca spiritul cercetasesc prinde pe oricine, baietii de la Bere Gratis au asistat la momentul oficial al deschiderii RoJAM, cand coordonatorul proiectului a anuntat startul celui mai amplu eveniment national din ultimul deceniu sufland in traditionalul corn de kudu. 

RoJam 2011 este organizat cu sprijinul a numerosi sponsori si prieteni ai cercetasiei, carora ONCR le multumeste pentru ca au ales sa investeasca in educatia tinerilor romani. 

Lista sponsorilor:

Sub înaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Orasului Saliste, World Scout Foundation, Stiftung, Mercedes-Benz, European Scout Foundation, Danone, BCR, MIC.RO, SanoVita, Smurd, Stage Expert, STIRIONG.RO, Lumebuna.ro, Falcon, Bilbor, RCS & RDS, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Recolamp, Asociatia Pro Democratia, Creative Nuke Explosive Ideas, Studentul.info, evenimentestudentesti.ro, StiriDeBine, Romania Pozitiva, Blogunteer.ro, CROS, Fundatia Soros, Kiss FM si COMUNICATEDEPRESA.RO

Vizitati-ne la www.rojam.ro  si  www.scout.ro

 _____________________________________________________

Cercetasia este o miscare educativa a copiilor si tinerilor, bazata pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisa tuturor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, credinta sau conditie sociala, in concordanta cu metoda Scout. Cercetasia contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.

Despre INSIDE BRAND

Despre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Misiunea Cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

Cercetasia a fost fondata de catre tinerii care au raspuns ideilor si idealurilor formulate in lucrarea “Scouting for Boys”, scrisa de Baden Powell, in 1908. Ideea initiala nu a fost aceea de a crea o organizatie pentru tineret, ci, mai degraba, de a promova niste idei pentru educarea caracterului asa-zis “de cercetas”. In 1922 Asociatia Cercetasii Romaniei devine membru fondator al Organizatiei Mondiale a Miscarii Cercetaseşti. In prezent, in Romania, peste 2.500 de membri isi desfasoara activitatea in 55 de filiale din toata tara.