“NOI 4”, ca fiecare…

BUCURESTI - 30 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Vino la “Noi 4”, spectacolul Asociatiei “TEATRUL NU E O CLADIRE”, vineri, 30 martie, 2012, la Godot Café Teatru, ora 21:30.
Dupa un scenariu de Lia Bugnar, in regia Dorinei Chiriac, dar si in interpretarea lor… Alaturi de Maria Obretin si Ilinca Manolache. Muzica: Ada Milea.

“NOI 4”, ca fiecare…
 NOI 4 e o piesa complet tacanita si iremediabil simpatica. Jucam eu, Dorina Chiriac (nume de cod Eusebiu), Ilinca Manolache (nume de cod Bambi), Maria Obretin (nume de cod Pisioata). (…) pot sa zic ca placerea a fost de ambele parti ale scenei. Hai sa vedeti ce ou am ouat.  

Lia BUGNAR

“Weekend placut!” e urarea pe care ne-o facem, rasufland usurati, vinerea! Daca tot incepe sfarsitul – de saptamana… - de ce sa nu iti dai mai multe sanse de a-l trai mai placut si mai intens, vazand un spectacol foarte bun? Extrem de bun! Vino sa razi pana dai in plans, sa ramai pe ganduri pana nu mai ai stare, sa admiri artisti cam prea talentati, sa te miri ca poti fi surprins intr-un mod atat de simplu si de adevarat!

Un teatru in teatru, cu personaje care fac sicane actritelor care le interpreteaza, si invers. O piesa despre existente care nu isi apartin pe de-a-ntregul, fie ca sunt in rol sau in exteriorul lui, despre asteptari, iluzii si deziluzii, despre haz si tristete, imaginatie, realitate, simplitate si profunzime.

Cu personajele si actritele care compun “NOI 4” redescoperi trairi despre care poate ai uitat ca iti sunt la indemana, dar si talent si tehnici actoricesti la care n-ai acces decat intrand, cat tine spectacolul, in raza de actiune a vibratiei lor.

Rezerva-ti un loc la Godot Café Teatru, vineri seara, la “NOI 4”. E despre... vieti care nu-si pot controla destinul... deci, despre oricare dintre noi, dar si despre sansa de a nu ti se fi intamplat chiar totul!

REZERVARI

TEL: 021 31 61 682 si 0736 414 244 (L-D 11:00 - 23:00) 

si la contact@godotcafeteatru.ro

(L-V 10:00 - 17:00)

Biletele pot fi cumparate de luni pana vineri intre orele 10:00 - 17:00. 

Despre INSIDE BRAND

DESPRE GODOT CAFÉ TEATRU
STRADA BLANARI NR.14, BUCURESTI, SECTOR 3
www.godotcafeteatru.ro