PRODUCĂTORII merg mai departe cu Delta Studio

BUCURESTI - 24 octombrie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate, Retail

În emisiunea "PRODUCĂTORII merg mai departe” difuzată sâmbătă între 11.30 - 12.00, duminică între 11.30 - 12.00 și luni între 9.30 - 10.00, la Money Channel TV, sunteți invitați la Târgul Internațional de Mobilă de la Milano și la BIFE – SIM București, împreună cu Delta Studio.

PRODUCĂTORII merg mai departe cu Delta Studio
 "PRODUCĂTORII merg mai departe”, sâmbătă între 11.30 - 12.00, duminică între 11.30 - 12.00 și luni între 9.30 - 10.00, la Money Channel TV, împreună cu Delta Studio. 

www.deltastudio.ro

Delta Studio este un exemplu de performanță pentru producătorii români aflați la Salone Milano. Compania și-a depășit condiția de simplu producător de mobilă și a realizat că experiența sa de două decenii în amenajările interioare îi poate oferi o viziune de ansamblu asupra unui mod inteligent de a îmbunătăți calitatea vieții clientului.

Delta Studio a înțeles că această viziune, din punct de vedere design, funcțional, tehnic și financiar, poate fi pusă cu succes în practică și prin entuziasmul, nonconformismul și imaginația tinerilor designeri români.

Prețul surprinzător de accesibil al amenajărilor interioare de excepție realizate de compania românească este perfect compatibil cu un alt trend major lansat la Salone Milano: pauperismul pozitiv. Este un trend marcat de efectele crizei economice, un trend ce vine în contrapondere cu luxul cu care ne-au obișnuit până acum marii producători mondiali de mobilă. Este un îndemn la funcționalitate și simplitate, este o invitație de reîntoarcere la resursele disponibile, atât naturale, cât și financiare.

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, cunoscut și sub numele de Salone Milano, este cea mai mare expoziție de acest gen din lume. Este locul în care iau naștere tendințele în materie de mobilier și design interior, în care se prezintă cele mai importante propuneri, idei și concepte de elemente de mobilier sau decorațiuni interioare.

Conceptele și prototipurile anticipează nu doar ofertele viitoare ale diferitelor companii și impactul noilor tehnologii în industria de mobilă, dar reprezintă și exerciții de stil și performanță, atât ale unor designeri celebri, cât și ale unor companii de profil de pe piețele emergente.

Nu este un lucru facil pentru un producător român de mobilier să aibă succes în această lume elitistă, care, iată, a stabilit deja pentru anul 2014 supremația designului minimalist, a materialelor de înaltă calitate și a dublei utilități a pieselor de mobilier.

COMPETENȚE Delta Studio – Amenajări Interioare Inteligente

Acumulând două decenii de experiență și colaborând cu cei mai buni profesioniști (arhitecți, designeri, producători, echipe de montaj) suntem în măsură să oferim soluția integrală (proiectare, furnizare de materiale și obiecte de design, lucrări de execuție și montaj, garanție și service) pentru orice proiect de amenajare interioară (rezidențial sau public).

Având viziunea de ansamblu (design, funcțional, tehnic, financiar) și optimizând întregul proces, suntem în măsură să realizăm amenajări interioare de excepție, la un preț accesibil și să oferim în același timp clienților noștri o experiență creativă încărcată de satisfacții.

Colaborăm cu cei mai renumiți producători la nivel mondial și în același timp sprijinim designul și producția realizate în România la cele mai înalte standarde, prin promovarea tinerilor talentați, prin dezvoltarea unor capacități de producție proprii și prin parteneriate cu alți producători din România care împărtășesc acceași viziune. 

VIZIUNE – Îmbunătățim calitatea vieții și competitivitatea mediului de afaceri prin amenajări interioare inteligente.

MISIUNE – Ne afirmăm drept cea mai credibilă opțiune și principalul reper în promovarea noilor tendințe în domeniul amenajărilor interioare la nivel național. 

VALORI – “4C” 

Credibilitate: Capitalul de încredere construit prin competență, onestitate și respectarea angajamentelor este activul nostru cel mai valoros.

Competitivitate: Urmărim performanța în tot ceea ce facem, iar prin soluțiile pe care le dezvoltăm insuflăm competitivitate clienților, partenerilor și mediului de afaceri în general.

Colaborare – Ne bazăm pe eficiența lucrului în echipă, atât în interiorul cât și în exteriorul organizației noastre, incluzând factorii de decizie ai beneficiarului și profesioniștii parteneri.

Creativitate – Avem curajul de a inova și responsabilitatea de a valoriza raportat la context.

Participarea de anul acesta de la Salonul Internațional de Mobilă și Accesorii BIFE SIM, s-a bucurat de un real succes în rândul vizitatorilor.  Cei care au vizitat standul de 120 mp, au apreciat calitatea mobilierelor expuse și creativitatea arhitecților care le-au conceput. Standul a fost împărțit în trei părți.  Bucătăria Tamed Nature cu fronturi din MDF vopsit cu finisaj lucios alb și turcoaz împreună cu cele două blaturi, unul din solid surface alb și unul din stejar masiv, a captat atenția vizitatorilor, designul și accesorizarea fiind ultra-moderne. Bucătăria clasică Marquise a fost pe gustul celor care vor ca spațiul să emane un aer familiar, un fel de “bucătăria din povești” a persoanelor moderne. Este realizată din lemn masiv de stejar, execuția detaliilor fiind impecabilă. Cât privește ultima parte, cea a mobilierelor de baie, au fost expuse 7 concepte ale arhitecților noștri, trei dintre ele participând anul acesta și la Târgul Internațional de Mobilă de la Milano. Pentru mobilierul Otono a fost creat un ambient special cu parchet ceramic și o cadă de krion, care a atras privirile vizitatorilor. Delta Studio și-a propus să participe la cele mai importante târguri naționale și internaționale de profil, promovând astfel designul și execuția realizate în România și pe tinerii arhitecți care doresc să-și vadă proiectele materializate.

 

Detalii pe www.deltastudio.ro

 

Despre INSIDE BRAND

PRODUCĂTORII merg mai departe” este singurul program TV românesc dedicat renovării energetice a clădirilor, pe bază de eficiență, ecologie și inovație.
www.the-money-channel.ro