Rulourile VELUX la un click distanţă!

Brasov - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Începând cu 1 iulie 2009, VELUX Romania intră pe piaţa serviciilor de comerţ electronic şi lansează magazinul online pentru rulouri decorative şi parasolare.

Rulourile VELUX la un click distanţă!

VELUX aduce în premieră pe piaţa magazinelor online opt categorii de produse destinate ferestrelor de mansardă: rulouri siesta pentru odihnă, rulouri perdea, rulouri plisate, jaluzele interioare, rulouri exterioare, rolete exterioare, plase împotriva insectelor şi dispozitive de comandă şi control.
Magazinul online, accesat prin intermediul paginii www.velux.ro, vine în sprijinul clienţilor care au cumpărat deja sau sunt decişi să cumpere ferestre de mansardă şi doresc să instaleze ulterior diferite accesorii. Aceştia se pot decide rapid asupra modelului, dimensiunii şi culorii produselor în funcţie de beneficiile specifice fiecăruia.
Oferta magazinului online variază de la produse de decorare cu rol estetic la cele funcţionale, de control al căldurii şi al luminii. Caracteristici precum stratul reflectant de aluminiu ce împiedică pătrunderea luminii în interior, direcţionarea unghiului de pătrundere a cantităţii de lumină, accesorii ce acţionează ca un scut împotriva căldurii sau posibilitatea de a crea o lumină difuză fac din produsele VELUX soluţia ideală pentru fiecare mansardă.

Despre Inside Communication

VELUX, producător al ferestrelor de mansardă de peste 65 de ani, comercializează produsele sale prin intermediului reţelei naţionale de distribuitori. Considerând tendinţele la nivel global privind procesele de informare şi cumpărare de produse, VELUX România a decis să-şi conducă clienţii într-o lume virtuală accesibilă, dinamică şi interactivă, ca o alternativă la modul tradiţional de achiziţie a rulourilor decorative şi parasolare.

Liana Danila
Mobil: 0723.294750
lia@insidecom.ro