Serverele dedicate HostX - tractiune 4x4 pentru afacerea ta

BUCURESTI - 27 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

HostX, unul din principalii furnizori pe piata romaneasca de Web Hosting, anunta disponibilitatea unor noi configuratii hardware pentru linia de servere dedicate disponibile pentru inchiriere.

“In ziua de astazi Internetul este, direct sau indirect, parte a oricarei afaceri. Pe masura insa ce o afacere se dezvolta in mediul web, apar noi cerinte, iar necesitatea unor garantii suplimentare nu poate fi asigurata de mediul shared hosting. Acestui tip de afaceri se adreseaza serverele dedicate HostX”, spune d-l Adrian Firican, Managing Partner InsideMedia SRL. “Serverele dedicate oferite de HostX vor asigura o tractiune 4x4 pentru afacerile clientilor nostri – viteza, disponibilitate, stabilitate, securitate.”

Configuratiile standard, bazate pe componente noi (pornind de la P4 pana la Xeon Quad Core) ofera intre 300-600 GB de trafic de date lunar in Internet, respectiv intre 1000 si 3000 de GB trafic de date metropolitan lunar. Solutiile de stocare includ matrici RAID 0,1,5. Echipamentele sunt disponibile la preturi ce variaza intre 209 si 319 Euro/luna. Optional, sunt disponibile si interfete de administrare: cPanel (40 Euro/luna) si ISPConfig (gratuit).

Pentru o perioada limitata, HostX ofera pentru orice server nou inchiriat, un domeniu .com/.net/.org si un certificat InstantSSL gratuite pentru o perioada de 1 an.

Despre InsideMedia SRL

HostX (http://www.hostx.ro) , este unul din principalii furnizori de servicii Web Hosting si inregistrare domenii din Romania , gazduind in acest moment peste 10.000 de domenii. Peste 5000 de clienti din 5 tari beneficiaza de 6 ani de experienta in furnizarea solutiilor de web hosting.

HostX este un serviciu al InsideMedia SRL


InsideMedia SRL
Magura Vulturului, 4, bl. 446, ap. 94, Bucuresti
tel/fax: 021-653.13.83;0722.241.273
Persoana de contact: Firican Adrian - Managing Partner
pr@hostx.ro