SmarterMail Enterprise 10, o alternativa viabila la Microsoft Exchange

BUCURESTI - 26 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Internet

Smartermail Enterprise 10 este o solutie de comunicare electronica completa, destinata mediului business , cu functii similare Microsoft Exchange. Interfata Webmail avansata ofera access rapid la email, calendare, contacte, taskuri, chat si note.

HostX .ro, unul dintre principalii furnizori de web hosting din Romania, anunta disponibilitatea platformei SmarterMail Enterprise 10 ca parte a solutiilor de web hosting pe care le ofera.

Disponibilitatea serviciilor email, in special in mediul business, reprezinta o necesitate. Imposibilitatea comunicarii cu partenerii de afaceri, cu clientii existenti sau potentiali, poate genera pierderi financiare si de imagine consistente, respectiv nemultumire si frustrare. Serviciul Business Email oferit de HostX.ro previne aceste probleme printr-o platforma software/hardware de ultima generatie gazduite intr-un centru de date mondern, redundant, cu o disponibilitate garantata a serviciului de 99,9%.

"Una din caracteristicile cheie ale SmarterMail Enterprise este abilitatea sa de a oferi functii similare Microsoft Exchange la un pret mult mai mic." declara d-l Adrian Firican, Managing Partner InsideMedia SRL.  "Sistemul de chat privat, accesibil doar membrilor echipei, ofera o securitate sporita in procesul de comunicare. In plus, compatibilitatea cu un numar mare de device-uri mobile precum iPhone, Blackberry si cele bazate pe Android, functiile de partajare a contactelor, taskurilor, notelor, fisierelor si calendarelor, accesul SSL, fac din SmarterMail Enterprise un instrument nu doar util ci si necesar pentru orice business modern", adauga d-l Firican.

Serviciile SmarterMail Enterprise sint oferite in model SaaS (Software as a Service). Astfel se elimina complet necesitatea investitiilor in software si hardware din partea clientului asigurandu-se totodata o utilizare imediata a serviciului.

"SaaS a devenit un model de business frecvent intalnit pentru multe tipuri de aplicatii, incluzand instrumente de comunicare/colaborare precum SmarterMail Enterprise, sisteme CRM (customer relationship management), CMS (content management systems) sau pentru managementul documentelor" afirma Adrian Firican,  Managing Partner InsideMedia SRL. "Unul din avantajele majore ale acestui model este reducerea costurilor IT prin outsourcing-ul software, hardware si de mentenanta, catre furnizori SaaS ca HostX.ro".

Pentru mai multe detalii privind serviciul Business Email va invitam sa accesati http://www.hostx.ro/gazduire-site/business-email-hosting.html

Despre InsideMedia SRL

HostX (http://www.hostx.ro) , este unul din principalii furnizori de servicii Web Hosting si inregistrare domenii din Romania , gazduind in acest moment peste 15.000 de domenii. Peste 7000 de clienti din 15 tari beneficiaza de 11 ani de experienta in furnizarea solutiilor de web hosting. HostX este un serviciu al InsideMedia SRL

Taguri: hostingBusinessemail. webhostx