MAXIMUM CHIC a creat rochiile de MISS - Miss Romania Universe 2010

BUCURESTI - 8 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Creatoarea de moda Anca Maxim-Midari a creionat si a gandit cele 30 de modele pentru finalistele concursului Miss Romania Universe 2010

MAXIMUM CHIC a creat rochiile de MISS - Miss Romania Universe 2010

Bucuresti, 8 iulie 2010 - Casa de moda MAXIMUM CHIC va asigura in acest an tinutele de seara ale celor 30 de finaliste ale concursului Miss Romania Universe. Competitia reuneste cele mai frumoase romance care au intrat in cursa de a merge la Las Vegas in finala Miss Universe ce va avea loc pe data de 23 august. Creatoarea Anca Maxim-Midari si echipa sa au gandit modele inedite care vor contura spectacolul de frumusete, lumina si culoare transmis de TVR in ziua de vineri, 9 iulie.

Anul acesta, casa de moda MAXIMUM CHIC a fost invitata de organizatorii concursului Miss Romania Universe sa creeze modele rochiilor de seara pentru finalistele evenimentului, dar si pentru prezentatoarea galei Valentina Ionescu. Creatoarea Anca Maxim-Midari si echipa sa s-a evidentiat in lumea modei de-a lungul timpului datorita modelelor spectaculoase si inedite purtate de clientele sale.

“Pentru noi concursul Miss Romania Universe este o recunoastere a modelor noastre, dar si o responsabilitate. Modelele pe care le cream si le propunem fiecarei participante sunt gandite in cel mai mic detaliu, cu scopul de a pune in valoare frumusetea si feminitatea concurentei. Rochiile pe care ele le imbraca in seara finalei nu numai ca le desavarsec tinuta si atitudinea?, dar au rolul, fara a exagera, sa le propulseze in castigatoare”, spune creatoarea de moda Anca Maxim-Midari.

Munca de creatie a acestor tinute a inceput inca din luna februarie cand au fost achizitionate materialele si accesoriile. Toate rochiile au fost creionate in functie de modelul gandit, iar ideea de pe hartie a suferit de-a lungul timpului multe schimbari in functie de culoarea parului, culoarea tenului si chiar de atitutidinea concurentei. Valoarea acestor tinute ajungand la 50.000 de euro, insemnand atat materialele, dar si manopera. “Toate rochiile au ceva special, iar acest special este dat pe de o partea de creativitatea modelului, dar si de atutidinea finalistei. Am schimbat de fiecare data in timpul probelor, poate modelul, poate materialul, poate culoarea, poate accesoriile. Grija pana la cel mai mic detaliu a fost foarte important pentru noi. Credem ca toate modelele le ofere fetelor unicitate si le individualizeaza”, mai spune Anca Maxim Midari. Rochiile casei de moda Maximum Chic se pliaza foarte bine pe profilul de Miss , fiind modele care creeaza un spectacol vizual. Tinutele din finala vor impresiona prin unicitate; , amploare si volane, astfel ca spectatorii si telespectatorii vor primi un spectacol demn de un concurs de Miss.

Despre Inspire Communication Consulting

Casa de moda Maximum Chic va asigura, de asemenea, tinuta castigatoarei – rochia de prezentare si cea de seara – in finala de la Las Vegas. Marele vis al organizatorilor si al sponsorilor este de a aduce concursul Miss Universe pe teritoriu romanesc, iar Romania sa devina pentru cateva zile Regatul Frumusetii Mondiale.
Laura GRIGORE, PR Consultant, Inspire Communication Consulting,
e-mail: laura@inspirecommunication.ro, telefon : 0734.101.331.
laura@inspirecommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inspire-communication-consulting/maximum-chic-a-creat-rochiile-de-miss-miss-romania-universe-2010