Servicii de curatenie si consumabile pentru birou !

BUCURESTI - 15 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Instant Clean este un important furnizor de servicii de curatenie - un profesionist, o companie de incredere care ofera servicii de curatenie in Bucuresti dar si in imprejurimi, la o distanta de 70 km (pentru lucrari mai mari).

Inca de la deschidere din 2001, am ales sa ne axam pe calitate iar astazi, cu noi va puteti curata birourile si locuintele economic si eficient.

Daca alegeti Instant Clean puteţi fi siguri că veti beneficia de un spatiu permanent curat, bine intretinut care va reflecta imaginea profesionala pe care doriţi să o proiectati atat pentru clienti cat si pentru angajati.

Dispenser sapun Aqua

Dupa mai bine de 10 ani de munca neintrerupta in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere a spatiilor de locuit si a birourilor, INSTANT CLEAN S.R.L. pune la dispozitia clientilor sai prin magazinul online www.consumabile-eu.ro, articole curatenie si consumabile pentru casa si birou.

Instant Clean s-a impus pe piata romaneasca ca un adevarat competitor in domeniul serviciilor de curatenie prin calitate si profesionalism iar magazinul online www.consumabile-eu.ro, se doreste a fi un ghid electronic pertinent in aceste domenii.

Puteti comanda la noi echipamente curatenie si consumabile, dispensere, odorizante, covoare profesionale, carucioare curatenie, detergenti, hartie igienica, servetele, saci menajeri si articole menaj.  Echipele noastre de agenti de vanzari sunt pregatiti pentru a va oferi solutiile cele mai potrivite pentru alegerea dumneavostra iar livrarea produselor se face prompt si in cele mai bune conditii.  Oferim servicii de montaj gratuit a dispenserelor, consultanta pentru personalul implicat in utilizarea echipamentelor si garantie.

Ca si furnizori pentru consumabile, detergenti profesionali si echipamente de curatenie avem produse de la: Kimberly Clark, Tana Werner & Mertz, Vermop, SCA Tork, Procter & Gamble, 3M, Ecolab, Johnson Diversey, Gojo, Tennant.

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/instant-clean/servicii-de-curatenie-si-consumabile-pentru-birou